eğer lg olanı arıyorsan
8217934 ile başlamayan 55R7540U model tv seri numarası bulunca haber ver
örn 8217866 gibi başlıyor ve 55R7540U modelse o zaman lg ıps panel olabilir bi de o zaman sorunuz
Yanieğer lg olanı arıyorsan
8217934 ile başlamayan 55R7540U model tv seri numarası bulunca haber ver
örn 8217866 gibi başlıyor ve 55R7540U modelse o zaman lg ıps panel olabilir bi de o zaman sorunuz
kusura bakmayın ben tv tavsiyesi vermiyorum, açı problemi yoksa her zaman için VA panel derim.[
Hocam Babamlar için 24 m2 6X4 dikdörtgen salonda kullanıcak genelde film, dizi, YouTube netflix amaçlı kullanılacak çok nadir maç izleniyor filmlerde aksiyon sahnelerinde problem yaşanır mı? 1000hz panel...
2. Sorum pencere oturulan alan arkasında kalıyor yani kuzeyde karşısı TV nin geleceği konum güneyde duvara denk geliyor ışık gündüzleri bir nebzede olsa alıyor akşamları da sokak lambası ışığı geliyor ama her iki durumda da rahatsız edici değil daha önceki tv miz lg la 640 s modeliydi siz bu şartlar altında va panel mi ips panel mi tavsiye edersiniz.
TV piyasaya göre değerlendirme puanı sizin gözünüzde nedir Hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani
78 ile devam eden IPS
79 ile devam eden VA mı oluyor hocam?
Teşekkür ederim. Bu model komple VA panel olarak üretilmiş bugün üretim merkeziden arayıp bilgi verdiler.kusura bakmayın ben tv tavsiyesi vermiyorum, açı problemi yoksa her zaman için VA panel derim.
78 -79 olayı benim kafamdan söylememdi, yani ilk attığın seri numaraları 8217934 ile başlıyordu, eğer aynı model bundan farklı seri numarası varsa ıps çıkabilir demek istedim
Mb130 ana kartlarda netfilx ve 4k ve hdr mevcutHocam selamlar. Netflix uygulaması var mıdır ve 4k açabiliyor mu acaba?
Tv ile ilgili yorumlarınızı paylaşabilirseniz süper olur.
Peki Netflix'i de 4k oynatabiliyor mu? Lisanslı değilse yalnızca full hd oynatıyor deniliyor da.Mb130 ana kartlarda netfilx ve 4k ve hdr mevcut
Evet lisanslıdırPeki Netflix'i de 4k oynatabiliyor mu? Lisanslı değilse yalnızca full hd oynatıyor deniliyor da.