Regal 55R71UG01 55UA9090 Yazilimi Kurma

U Çevrimdışı

UcanHollandali

Yeni Üye
16 Ağu 2024
7
23
Boyle bir sey mumkun mudur? Anladigim kadariyla cihazda 55UA9090 ile ayni BOE panel ve ayni anakart var. Pixellence ile Wide Color Gamut u aktive etmek icin boyle bir islem uygulanabilir mi? Yoksa zaten coktan acik midir? (Ozellikle Pixellence)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Regal olduğundan açık olmayabilir veya farklı isim altında açıktır ,çünkü pixellence vestelin lisanslı uygulamasıdır(kabaca yazdım)

U Çevrimdışı

UcanHollandali

Yeni Üye
16 Ağu 2024
7
23
Regal olduğundan açık olmayabilir veya farklı isim altında açıktır ,çünkü pixellence vestelin lisanslı uygulamasıdır(kabaca yazdım)
Regalin pixellence ismi real vision plus mis ama bu sene üretilen hiçbir modelde yok maalesef. Açmayı denicem gelince, umarım çıkar wide color gamutla

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Regalin pixellence ismi real vision plus mis ama bu sene üretilen hiçbir modelde yok maalesef. Açmayı denicem gelince, umarım çıkar wide color gamutla
Android tv ,servis menüye girebilirsen -ki zor - belki açılır ama bence açıktır diye düşünüyorum,muhtemelen adını koymamışlardır ,4k tv üstelik android ,tabii emin değilim bunu da belirteyim :ok

Geri
Üst Alt