REGAL 50R5020U Ürün Teknik Özellikleri

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu ürünümüzde MB130 anakart kullanılmıştır, CHİMEİ ve AUO panelli üretim mevcuttur 

50"UHD DLED BMS VNB 
DVB HD DVB-T/C/S2(HEVC)

1 SCART
3 HDMI
1 USB

PIXELLENCE SOFT PIXELLENCE 
SOUND GERMAN+NICAM STEREO
HD/FULL HD UHD 
100Hz YOK
HDR YOK 
PANEL TYPE D-LED NB
POWER SAVE MODE VAR+ERP 
CI+ VAR
CONNECTIVITY YOK 
DLNA/AVS YOK 
WIRELESS_DISPLAY YOK
HBBTV YOK 
ORF YOK 
FREESAT YOK 
PORTAL YOK 
OPEN BROWSER YOK 
NETFLIX YOK
WI FI YOK 
BLUETOOTH YOK 
DSMART VAR
DIGITURK YOK 
TKGS VAR 
SKYPE YOK

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bydublor' Alıntı:
Bu modelde Yok Yok olmuş abi ? insallah görüntü vardir ?

YOK ları çok olanlarda genelde görüntü performans şikayetleri olmaz kardeşim zira işlemci tüm gücünü görüntü işlemeye harcıyor.
Aynı işlemci ile özellik de eklenen ürünlerde kısmi bir daralma ben hissediyorum
Hem yüksek özellik hem de kaliteli görüntü için de işlemci ve panel yapısı değişince bu sefer ürün maliyeti ve doğal olarak da satş fiyatı değişiyor bu sefer F/P ürün olma adaylığından biraz uzaklaşıyor gibi geliyor bana  :ok:

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
NOj0OL.jpg

servis inşallah yarın gelir kurar. servis kaydı actirdim. Normalde bu zamana kadar hep genelde kendim acardim ama hizmet alalim ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bydublor' Alıntı:
NOj0OL.jpg

servis inşallah yarın gelir kurar. servis kaydı actirdim. Normalde bu zamana kadar hep genelde kendim acardim ama hizmet alalim ?

Bunlar riskli ürün gurupları kardeşim, o nednele bırak yetkili Servis Kardeşlerimiz gelsin kendileri açsınlar.

Geldiklerinde servis menüden diagnostic bölümüne girip panel test konfirmini çalıştırmayı ihmal etme

7 renk ve siyah ile beyazda tek tek kontrol et mutlaka.

gelen arkadaşlar bilemeyebilir

Sen izah edersin artık :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bydublor' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Bende Mın. 40'' Tv Ihtıyacım Var

Yılbası Sonrasında

Takıpte Olalım

@Ado

65" sonrasi gerek kutusu gerekte ebati bana küçük geldi ???

Kolileme şekilleri değiştiği için kutular zaten küçüldü, üzerine 65'' üzerine kıyaslayınca tabi fark edecek zira 65 ile 50 arasında 15 rakam farkı olsa da, inch değil de cm olarak hesaplarsan yaklaşık 3 katı fark çıkıyor ortaya :kıskıs:

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
hocam bu ürün vestel 50ud6300 ile aynı özellikleri taşıyor bu da chemei panel vestel 50ud6300 de chemei panel ama satış fiyatları farklı örneğin vestel 50ud6300 internette 1900 tl iken regal 50r5020u da 1750 tl civarında ikisi de 3 yıl garanti benim merak ettiğim biz 150 tl farkı öndeki marka ismine mi verdik hatta regal da  auo panel de kullanılıan serileri de varmış yazınızın başında öyle yazıyor auo panelin de chemei panelden daha kaliteli olduğunu belirtmiştiniz bir önceki yazılarınızda

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Arkadaşlar Merhaba dün kargonun geldiğini söylemiştim, bugünde kurulum yapıldı. İlk izlenim ile bir kaç resim paylaşmak istedim. Belki faydası olur.

NOj0OLffc8b27676cd6cb0.jpg

Genel olarak Ado hocamında dediği gibi TV'yi ne için kullanacağınız önemli. Mutfakla beraber bitişik olan bir odamız mevcut, malum ev hanımları genelde mutfaktan çıkamazlar hele bir de çalışıyorlarsa durum çoğu evde farksız değildir. Yani akşamdan akşama TV açsın dizilerin sesini duydun fırsat bulursa oturup izlesin profilinde bir kullanıcı için alındı.

İnternet üzerinde araştırmalarım sonucu çok küçük ekran olmamakla beraber 49" üzeri ve fiyat skalası 1750'i geçmeyecek 4K bir tv aradığımda (olurda ilerleyen zamanda 4k yayınlar artarsa en azından yerimizi alalım :) ) karşıma Regal 50R5020U(1689lira) ile Telefunken TU5020(1725) çıktı. Bu Tvlerden birini bütçem ve kullanım amacım dolayısıyla tercih etmem gerekiyordu. İkiside Vestel grubu aynı teknik özelliklerde cihazlar. bir arkadaşım Telefunken olanı iyi denk getirip 1500 e almıştı. O zaman denk getirebilseydim bende onu alırdım. Regal'in Vestelin ikinci markası olmasından dolayı bu cihazda karar kıldım. N11 çeki ile falan 1619liraya geldi bu cihaz.

Teknik özelliklerde yazan bağlantı noktaları aşağıdaki gibi.

AypZJX.jpg

V3b2DZ.jpg

TRT 4K'da Titreme mevcut mu evet mevcut. Özellikle forumda bir arkadaşımızın bahsettiği havadan yer yüzüne doğru geçişte nesnelerde titreme var. Ben açtığımda da bir belgeselde RumeliHisarını anlatıyordu. Havadan Surlara doğru inerken bildiğiniz Sur sallanıyordu :) video çekmek istedim ama çok belirgin videoda belli olmadığı için es geçtim.

g9Bjo2.jpg

qJr9BW.jpg

5GBpVq.jpg

HD kanallar Güzel tatmin edici, SD kanallar için aynısını demek mümkün değil zaten yayın kalitesi malum ne kadar iyileştirebilirsiniz.

HD Kanal örnekleri;

2Ebv4d.jpg

BykogQ.jpg

ZO02Ro.jpg

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
SD kanal örneği;

mJnqZZ.jpg

EyZQMB.jpg

Renklerin canlılığı vs tatmin edici ama her insan kendi göz zevkine göre Parlaklık, konstrast, Renk vb ayarlarını yapmasında fayda var. Menüden Ekran ayarlarından yapabilirsiniz.

Dyaoqm.jpg

Kanal geçişleri - Ort. maalesef görüntünün gelmesi 5-6sn sürüyor ki bu dahili uydu alıcıların en kötü yanlarından biri sanırım.

Menü 4725 ile servis menüsüne giriş yaptığınızda Yazılım bilgilerini ve birçok bilgiyi bulmanız mümkün.

POgvMQ.jpg

Tv nin Kasa bezeline gelcek olursak. Kasa arkaya doğru biraz kalın yaklaşık en kalın yeri 9cm, en ince yeri 2,5 cm,
Ön çerçeve kalınlıkları 1,5cm ve alt kısım 2,5cm civarı

Qp91MV.jpg

bLWQbV.jpg

Mar9Ja.jpg

o61nlR.jpg

lbVBRg.jpg

XE5246.jpg

Genel olarak fiyat performans bizi memnun edecek gibi duruyor. İllaki sorunsuz cihaz yok, önemli olan en az sorunluya sahip olmak :) bir ara buradaki çekirdek yazılımı atmayı düşünüyorum bize artısı eksisi ne olur göreceğiz. Servis sürecinede değinmek istiyorum akşam 17:30 gibi servis talebi yaptım kaydımı oluşturdular 5 dk sonra kaydın düştüğü teknik servis aradı yarın müsaitseniz arkadaşlarımız gelecek dediler, gelmeden aranacağımı bildirdiler aradılar dedikleri saatte geldiler. Kurulum yaptılar gittiler. Üründe ücretsiz servis olduğu için servis hakkımı kullanmak istedim cihazın ayrıca 3 yıl garantisi mevcut.

E Çevrimdışı

erduran

Yeni Üye
11 Ara 2017
12
@bydublor hocam incelemeniz çok güzel olmuş emeğinize sağlık kafamdaki  bazı soruları aydınlatınız teşekkürler

Geri
Üst Alt