Regal 49R7540U cihazımda TKS açık kanal logoları bazılarında çıkmıyor

S Çevrimdışı

sahsiyet

Aktif Üye
24 Tem 2019
122
40
Merhaba
TV de TKS açık kanal listesi her gün güncelleniyor. Fakat bazı kanalların logosu kanal listesinde varken bazılarının yok mesela FoxTV - TV8 bunlarda logo çıkmıyor sebebi nedir acaba?
Teşekkürler.

Muratovsky Çevrimdışı

Muratovsky 

Aktif Üye
1 Tem 2018
56
IMG20240224081925.jpg

Arkadas bazi logolar eski bazilari yeni kanal arattigim icin cikmadi, bunun guncel olmasi icin ne yapmak lazim?

Muratovsky Çevrimdışı

Muratovsky 

Aktif Üye
1 Tem 2018
56
teşekkürler ama ilk kurulumdan sonra tüm kanallar gitti ya.
Birazda karışıkmış kanalları geri getiremedim

B Çevrimdışı

bebek

Yeni Üye
4 Ocak 2025
8
45
Bende aynı sorun var çözebilen varmı ?
Cihaz internete bağlı ve kaç defa fabrika ayarlarına döndürdüm 👎 bir kaç gün öncesine kadar vardı taki Tivo güncellemesi yapana kadar, güncelleme yaptık yine vardı, bir kaç sorun yüzüne fabrika ayarlarına çevirdim gitti gelmedi..
sadece 3-5 tane kanalın logosu var. Çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?

IMG_1345.jpg
IMG_1346.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
Vestel bu konuda acemi sanırım(!) ,picon'lar nasıl gelmez hiç bakmıyorlar,ben yıllar önce "vestel yazılımcıları vestel tv kullamıyor" demiştim :) Bu beni haklı çıkartıyor neredeyse,TIVO diye yazılım kullanılıyor ama yolun başında eksikleri var gibi hatta eksik de değil bence :) Sevgili gençler "beni haklı çıkartıyor" derken gerçeği yazdım bilesiniz,çünkü Gaziemir'de bir berberde karşılaşmıştık,baya muhabbet ettim yazılımcı gençle yıllar önce diyorum ve susuyorum :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,880
Bende aynı sorun var çözebilen varmı ?
Cihaz internete bağlı ve kaç defa fabrika ayarlarına döndürdüm 👎 bir kaç gün öncesine kadar vardı taki Tivo güncellemesi yapana kadar, güncelleme yaptık yine vardı, bir kaç sorun yüzüne fabrika ayarlarına çevirdim gitti gelmedi..
sadece 3-5 tane kanalın logosu var. Çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?

IMG_1345.jpg
IMG_1346.jpg
Listenin tamamında logo yok ki bazılarında var.

B Çevrimdışı

bebek

Yeni Üye
4 Ocak 2025
8
45
Kanal listesini USB den yüklesek kanalları logolu hazırlayabileceğimiz program vs var mı?

S Çevrimdışı

Sezgin 2 

Yeni Üye
14 Mar 2021
11
Bu sorunu çözebilen oldu mu? Vestel veya Vestel yazılımı kullanan Toshiba vb. cihazlarda kanal logoları güncel değil. Bazı kanallarda logo yok.

Geri
Üst Alt