Regal 49R7540U cihazımda TKS açık kanal logoları bazılarında çıkmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahsiyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sahsiyet

Aktif Üye
Merhaba
TV de TKS açık kanal listesi her gün güncelleniyor. Fakat bazı kanalların logosu kanal listesinde varken bazılarının yok mesela FoxTV - TV8 bunlarda logo çıkmıyor sebebi nedir acaba?
Teşekkürler.

IMG20240224081925.jpg

Arkadas bazi logolar eski bazilari yeni kanal arattigim icin cikmadi, bunun guncel olmasi icin ne yapmak lazim?

teşekkürler ama ilk kurulumdan sonra tüm kanallar gitti ya.
Birazda karışıkmış kanalları geri getiremedim

Bende aynı sorun var çözebilen varmı ?
Cihaz internete bağlı ve kaç defa fabrika ayarlarına döndürdüm 👎 bir kaç gün öncesine kadar vardı taki Tivo güncellemesi yapana kadar, güncelleme yaptık yine vardı, bir kaç sorun yüzüne fabrika ayarlarına çevirdim gitti gelmedi..
sadece 3-5 tane kanalın logosu var. Çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?

IMG_1345.jpg
IMG_1346.jpg

Vestel bu konuda acemi sanırım(!) ,picon'lar nasıl gelmez hiç bakmıyorlar,ben yıllar önce "vestel yazılımcıları vestel tv kullamıyor" demiştim :) Bu beni haklı çıkartıyor neredeyse,TIVO diye yazılım kullanılıyor ama yolun başında eksikleri var gibi hatta eksik de değil bence :) Sevgili gençler "beni haklı çıkartıyor" derken gerçeği yazdım bilesiniz,çünkü Gaziemir'de bir berberde karşılaşmıştık,baya muhabbet ettim yazılımcı gençle yıllar önce diyorum ve susuyorum :)

Bende aynı sorun var çözebilen varmı ?
Cihaz internete bağlı ve kaç defa fabrika ayarlarına döndürdüm 👎 bir kaç gün öncesine kadar vardı taki Tivo güncellemesi yapana kadar, güncelleme yaptık yine vardı, bir kaç sorun yüzüne fabrika ayarlarına çevirdim gitti gelmedi..
sadece 3-5 tane kanalın logosu var. Çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?

IMG_1345.jpg
IMG_1346.jpg
Listenin tamamında logo yok ki bazılarında var.

Kanal listesini USB den yüklesek kanalları logolu hazırlayabileceğimiz program vs var mı?

Bu sorunu çözebilen oldu mu? Vestel veya Vestel yazılımı kullanan Toshiba vb. cihazlarda kanal logoları güncel değil. Bazı kanallarda logo yok.

Geri
Üst Alt