merhaba şuan modladığım uzantıyı toolbox'tan alamıyorum almaya çalıştığım yer toolbox'un ilk penceresi dediğiniz gibi değişiklikleri yaptım kaydettim vestel kısmınaAslında bunuda halletmeme an kalmıştı bütün işlemi yaptım videoda ya ben atlatım ki göremedim modlu dosyayı nasıl nerden alınacağını o yüzden yalnış bişey yapmamak adına bıraktım
selam üstad ben modlama yaptığım dosyayı toolboxdan hala alamıyorum acaba bu modlama yaptığım uzantıyı pc kaydetsem modlasam ona etsini var mıModlama yaptıktan sonra eksta bir dosya oluşmuyor. Toolboxta açtığınız dosya modlanıyor.
Tv den aldığınız profil dosyasını bilgisayarınızın masa üstüne kopyalayın. Toolbox programını açın masa üstüne kopyaladığınız dosyayı toolbox'a ekleyin modlamayı yapın kaydedin. Toolboxtan çıkın masa üstüne kopyalamış olduğunuz profil dosyası modlanmış oldu.selam üstad ben modlama yaptığım dosyayı toolboxdan hala alamıyorum acaba bu modlama yaptığım uzantıyı pc kaydetsem modlasam ona etsini var mı
TEŞEKKÜRLERTv den aldığınız profil dosyasını bilgisayarınızın masa üstüne kopyalayın. Toolbox programını açın masa üstüne kopyaladığınız dosyayı toolbox'a ekleyin modlamayı yapın kaydedin. Toolboxtan çıkın masa üstüne kopyalamış olduğunuz profil dosyası modlanmış oldu.
Rica ederim.TEŞEKKÜRLER
kısayol olarak masa üstüne atıyorum toolboxdan dosyayı aç dediğimde bulunamadı diyo bu arada tv den usb aldığım dosyaları siliyorum silmeden mi yapıcamBir problem var ama yapamıyorum :(
Kısa yol olmaz. Kopyala yapıştır yapın.Bir problem var ama yapamıyorum :(
kısayol olarak masa üstüne atıyorum toolboxdan dosyayı aç dediğimde bulunamadı diyo bu arada tv den usb aldığım dosyaları siliyorum silmeden mi yapıcam
Modladığınız yazılım ile flash bellekteki karışmaması için flash bellektekini bilgisayarda farklı bir yerde arşivleyin flash bellek boş olsun. Modladığınız yazılımı flash belleğe atıp tv ye yükleyeceksiniz.teşekkürler
Silinir mi dosya mübarek ,o tvnin orjinal dosyasıdır ,bir yerde sakla.Bir problem var ama yapamıyorum :(
kısayol olarak masa üstüne atıyorum toolboxdan dosyayı aç dediğimde bulunamadı diyo bu arada tv den usb aldığım dosyaları siliyorum silmeden mi yapıcam
Pc duruyor fakat netflix aktif hale geldikten sonra giriş yaptıktan sonra tv ışıklarında kısılma meydana geldi bunu nasıl çözücezSilinir mi dosya mübarek ,o tvnin orjinal dosyasıdır ,bir yerde sakla.
Sorun nedir sizce sadece netflixte oluyor sanırım işlemci kaldirmiyorPc duruyor fakat netflix aktif hale geldikten sonra giriş yaptıktan sonra tv ışıklarında kısılma meydana geldi bunu nasıl çözücez
Hımmm, sakladıysan tamam,çünkü onlar tvnin orjinal dosyalarıdırPc duruyor fakat netflix aktif hale geldikten sonra giriş yaptıktan sonra tv ışıklarında kısılma meydana geldi bunu nasıl çözücez
Netflix izlerken menülerdeki resim ayarına girip ayarlama yapabilirsiniz. Tv izlerken yapılmış olan ayar orada farklıdır. Resim ayarları Netflix, Youtube, Hdmi, Usb vs giriş kaynaklarının hepsine ayrı ayrı ayar yapılabiliyor.Pc duruyor fakat netflix aktif hale geldikten sonra giriş yaptıktan sonra tv ışıklarında kısılma meydana geldi bunu nasıl çözücez
Sorun nedir sizce sadece netflixte oluyor sanırım işlemci kaldirmiyor