Regal 49R6012F2 Netflix yok

S Çevrimdışı

Slow35

Yeni Üye
5 Kas 2021
21
37
Aslında bunuda halletmeme an kalmıştı bütün işlemi yaptım videoda ya ben atlatım ki göremedim modlu dosyayı nasıl nerden alınacağını o yüzden yalnış bişey yapmamak adına bıraktım

S Çevrimdışı

Slow35

Yeni Üye
5 Kas 2021
21
37
Aslında bunuda halletmeme an kalmıştı bütün işlemi yaptım videoda ya ben atlatım ki göremedim modlu dosyayı nasıl nerden alınacağını o yüzden yalnış bişey yapmamak adına bıraktım
merhaba şuan modladığım uzantıyı toolbox'tan alamıyorum almaya çalıştığım yer toolbox'un ilk penceresi dediğiniz gibi değişiklikleri yaptım kaydettim vestel kısmına

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
selam üstad ben modlama yaptığım dosyayı toolboxdan hala alamıyorum acaba bu modlama yaptığım uzantıyı pc kaydetsem modlasam ona etsini var mı
Tv den aldığınız profil dosyasını bilgisayarınızın masa üstüne kopyalayın. Toolbox programını açın masa üstüne kopyaladığınız dosyayı toolbox'a ekleyin modlamayı yapın kaydedin. Toolboxtan çıkın masa üstüne kopyalamış olduğunuz profil dosyası modlanmış oldu.

S Çevrimdışı

Slow35

Yeni Üye
5 Kas 2021
21
37
Tv den aldığınız profil dosyasını bilgisayarınızın masa üstüne kopyalayın. Toolbox programını açın masa üstüne kopyaladığınız dosyayı toolbox'a ekleyin modlamayı yapın kaydedin. Toolboxtan çıkın masa üstüne kopyalamış olduğunuz profil dosyası modlanmış oldu.
TEŞEKKÜRLER

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bir problem var ama yapamıyorum :(

kısayol olarak masa üstüne atıyorum toolboxdan dosyayı aç dediğimde bulunamadı diyo bu arada tv den usb aldığım dosyaları siliyorum silmeden mi yapıcam
Silinir mi dosya mübarek ,o tvnin orjinal dosyasıdır ,bir yerde sakla.

S Çevrimdışı

Slow35

Yeni Üye
5 Kas 2021
21
37
Silinir mi dosya mübarek ,o tvnin orjinal dosyasıdır ,bir yerde sakla.
Pc duruyor fakat netflix aktif hale geldikten sonra giriş yaptıktan sonra tv ışıklarında kısılma meydana geldi bunu nasıl çözücez

Pc duruyor fakat netflix aktif hale geldikten sonra giriş yaptıktan sonra tv ışıklarında kısılma meydana geldi bunu nasıl çözücez
Sorun nedir sizce sadece netflixte oluyor sanırım işlemci kaldirmiyor

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hımmm, sakladıysan tamam,çünkü onlar tvnin orjinal dosyalarıdır :ok
Bendeki kartlar eski olduğundan netflix denemesi yapamıyorum maalesef,tvden görüntü ayarları pasif mi oluyor acaba,ilk aklıma gelen bu ,yani uygulama çalışınca ekran ayarı psif oluyordur belki.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Sorun nedir sizce sadece netflixte oluyor sanırım işlemci kaldirmiyor
Netflix izlerken menülerdeki resim ayarına girip ayarlama yapabilirsiniz. Tv izlerken yapılmış olan ayar orada farklıdır. Resim ayarları Netflix, Youtube, Hdmi, Usb vs giriş kaynaklarının hepsine ayrı ayrı ayar yapılabiliyor.

Geri
Üst Alt