Merhaba.manuel arama yapilmiyor.tv kilitleniyor.örnek bir frekans yaziyorum aramaya basiyorum.arama ekraninda kaliyor.kumandayi algilamiyor.fişi cekmek zorunda kaliyorumilk kurulum yapiyorum.duzeliyor ama bir kac gun sonra gene ayni sorun.yardimci olursaniz sevinirimSorun nedir?
Merhaba.manuel arama yapilmiyor.tv kilitleniyor.örnek bir frekans yaziyorum aramaya basiyorum.arama ekraninda kaliyor.kumandayi algilamiyor.fişi cekmek zorunda kaliyorumilk kurulum yapiyorum.duzeliyor ama bir kac gun sonra gene ayni sorun.yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkur ederim.allah razi olsun.iyi calismalar.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hangi yazılımı indiriyorsunuz? Her seri numarasının yazılımı farklı olabilir. Seri numaranıza göre yazılım talep ediniz.dün söylediklerinizi yaptım ama yazılımı indirdiğimde zip olarak indi ve yükleyemedim
rica etsem hangi yazılımı indireceğimi atabilir misiniz
v.0.43.4.0 mb211 regal hangi yazılım tam olarak bilmiyorumHangi yazılımı indiriyorsunuz? Her seri numarasının yazılımı farklı olabilir. Seri numaranıza göre yazılım talep ediniz.
Ayrıca sorun nedir?
güncelleme mi yapmak istiyorsunuz siz ?v.0.43.4.0 mb211 regal hangi yazılım tam olarak bilmiyorum
v.0.43.4.0 mb211 regal ha
yeni yazılım yüklemek istiyorum netfilx yok ve kullanamıyorumgüncelleme mi yapmak istiyorsunuz siz ?
yeni yazılım yüklemek istiyorum netfilx yok ve kullanamıyorum
Menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisin
Sakin ilgileniyorum şimdihocam hangi yazılımı indirmem gerekiyor