Ben nasıl kullanılacağını bilmiyorum.Belki yapmam gereken bir ayar vardır diye düşünüyorum.
Ne yapmam gerektiğini araştırayım.Teşekkürler.YouTube a giriyorsa ağ bağlantısında bir sorun yoktur.
Modeminizin ayarlarını gözden geçirmeyi deneyin derim.
Kimisi dns ayarı vs değiştiriyordu.
Ne yapmam gerektiğini araştırayım.Teşekkürler.
Teşekkür ederim.Modem arayüzünden veya televizyonun ağ ayarlarından dns adresi girmeyi deneyin.
Kimisi tuhaf şekilde böyle hallediyordu.
Ama dediğim gibi bakım çalışması da olabilir.
Araya dns sokarak akışı hemen yavaşlatmayın, bir süre bekleyin.
Durum düzelmezse DNS girmeyi denersiniz.
Merhaba.Kablosuz ağ bağlantısı aktif.Kumanda üzerindeki Youtube tuşuyla video izleniyor.Ancak internet tuşuna basınca fotografta görüldüğü gibi açılan ekrandaki ikonlar aktif olmuyor.Ne tarayıcıya ulaşabildim ne de bir sanal klavyeye.Ne yapmalıyım?
Merhaba.Herhangi bir güncelleme yapmadım.Bir bakayım.Yazlım sürümünüz nedir?
Tamam sonrasında bilgi verin lütfenMerhaba.Herhangi bir güncelleme yapmadım.Bir bakayım.
Doğru yere mi baktım.Ülke Almanya görünüyor.Servis kurulumu hatalı mı yapmış?Tamam sonrasında bilgi verin lütfen
MENU4725 kodlayınız, çıkan ekranın resmini bizimle paylaşınız, Sonrasında size ilk kurulum yaptırıp o tv yi yeniden kurduralımDoğru yere mi baktım.Ülke Almanya görünüyor.Servis kurulumu hatalı mı yapmış?
Adem Bey en kısa zamanda yapayım.Tv Annemin evinde.Teşekkür ederim.MENU4725 kodlayınız, çıkan ekranın resmini bizimle paylaşınız, Sonrasında size ilk kurulum yaptırıp o tv yi yeniden kurduralım
Ben teşekkür ederim, görüşmek üzereAdem Bey en kısa zamanda yapayım.Tv Annemin evinde.Teşekkür ederim.