Teşekkür ederim.Sabah ilgileneceğim ?
Eğer bulursak ücret ödemenize dahi gerek kalmaz zira duvara asılan tv lerin ayaklarını bazen bırakıyor müşteriler servis ekiplerine.Teşekkür ederim.
REGAL 43R6520F 43" SMART TV
Life time: 15000 Dakika kullanilmis.
LG IPS PANEL, MB211S
QUI menü.
2022 temmuza kadar garantisi var.
Sadece ayakları yok.
1400TL diyor, daha da inmedi.
Bütçemi 1200/1300e düşürmüştüm. Ayaklar olmayınca bu tvnin alamadım. 40/50 TL'ye hallolursa ve 1300/1350 TL'ye inerse satıcı, alacak gibiyim.
Sizden haber bekliyorum.
Yarin REGAL Bursa Nilufer Yetkili Servisi de arayacağım.
Çok mutlu olurum. Sizden haber bekleyebilirim. Forum uyelerinden de oyle.Eğer bulursak ücret ödemenize dahi gerek kalmaz zira duvara asılan tv lerin ayaklarını bazen bırakıyor müşteriler servis ekiplerine.
Sen tv yi uygun al, tv içine sinsin, ayak işi hiç sorun değil.Çok mutlu olurum. Sizden haber bekleyebilirim. Forum uyelerinden de oyle.
Biraz indirim yaparsa tvyi alirim diye dusunuyorum bugun. Umarim ayak bulabiliriz.
Çok teşekkür ederim. Güzel olsun , hayırlısı olsun da gerisi gerçekten hallolur.Sen tv yi uygun al, tv içine sinsin, ayak işi hiç sorun değil.
Hiç bir şey olmazsa ben hallederim sana tv hediyem olur canın sağ olsun
Vazgeçme şeklinde bir sonlanma mı yoksa aradığınızı buldunuz mu?1200 TL'ye Regal 43R6520F alarak araştırmamı sonlandırdım. Bu süreçte mümkün olduğunca ilgili cevaplar veren, tavsiyeler veren Adem Helvacı 'ya, panel öğrenme başlığında sık sık rahatsız etmeme rağmen hızlı ve açıklayıcı cevaplar veren TEKNOWEST F fikoloji hesaplarına teşekkürlerimi borç bilirim. Forum sayfasının samimi ve açıklayıcı yaklaşımına da teşekkürler.
Fiyat olarak bütçeme uygun,Vazgeçme şeklinde bir sonlanma mı yoksa aradığınızı buldunuz mu?