Regal 42r6010f youtube girmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Muratsrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muratsrl

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Muratsrl
Ustalar selamün aleyküm
Regal marka 42r 6010f mode tv youtube ye girdigimde youtube logosu geliyor 1 dkk o sekil kaliyor sonra bos ekran geliyor ve youtube acilmiyor sebebi nedir cekirdek yazilim vs bsyler okuduk ama net yazilim vs bulamadim yardimci olursaniz sevinirim.

F7F7241E-3A61-48A1-893E-63D9635E290B.jpg
30DC5EEB-211A-49EC-BB73-84ABCC4AA0A3.jpg

Televizyonunuz teknik olarak internet uygulamalari icin artik yetersiz.Bu yüzden herhangi bir güncelleme ile iyilestirme sözkonusu degil maalesef.Wireless display özelligi(varsa) ile cepten uygulamalari tv nize aktarabilir veya android box secenegini forumdaki konulardan inceleyebilirsiniz.

Televizyonunuz teknik olarak internet uygulamalari icin artik yetersiz.Bu yüzden herhangi bir güncelleme ile iyilestirme sözkonusu degil maalesef.Wireless display özelligi(varsa) ile cepten uygulamalari tv nize aktarabilir veya android box secenegini forumdaki konulardan inceleyebilirsiniz.
İlginiz icin tesekkurler
Tv kablo ile modeme bagli
Web browsere giriyor fakat telefon da bile youtubeyi yansitsak logo geliyor öyle kaliyor ya yokmudur bi guncellemesi vs

Maalesef yazilim ile iyilestirme mümkün degil.Wireless display özelliginde normalde sadece görüntü icerigi aktariyorsunuz, problem cikmamasi lazim aslinda.Android box tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.

Maalesef yazilim ile iyilestirme mümkün degil.Wireless display özelliginde normalde sadece görüntü icerigi aktariyorsunuz, problem cikmamasi lazim aslinda.Android box tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.
Wiriless display ozelligi nasil aktif ediliyor
Bu kaynaklar dan source den olani bahsediyorum

Bu kaynaklar dan source den olani bahsediyorum
Dogrudur aktif yapip telefonunuzu eslestirdikten sonra geride kalan islemler telefonunuzdan yapiliyor,tv niz sadece aktarilan icerigi gösteriyor.

Dogrudur aktif yapip telefonunuzu eslestirdikten sonra geride kalan islemler telefonunuzdan yapiliyor,tv niz sadece aktarilan icerigi gösteriyor.
Nasil aktif ediliyor acaba biliyormusunuz ?

Nasil aktif ediliyor acaba biliyormusunuz
Tv nizden kaynaklardan wireless display sectikten sonra, telefonunuzun (varsa) screen mirroring özelligini acip tv nizle eslestirmeniz lazim.Her telefonun ayarlari farklidir,netten kendi telefonunuzun ayarlarini arastirin.

Ne yazikki YouTube desteğini çekti, yazılımsal çözüm bulmanız zor. Sakın başka yerde bulduğunuz yazılımı da denemeyiniz.
Hoşbulduk un belirttiği gibi wireless display ile ekran yansıtma yapabilirsiniz (mevcutsa)

Benim bir aklıma gelende telefondan youtube açıp TV ye aktarmayi deneyiniz.

(Bu arada başlık düzenlendi)

Nasil aktif ediliyor acaba biliyormusunuz ?

TV'de dahili wi-fi yoksa, USB wi-fi dongle takmanız lazım.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu da ne kadar verimli çalışır bilmiyorum. Bütçe varsa Xiaomi Mi Box S alın derim.

Ne yazikki YouTube desteğini çekti, yazılımsal çözüm bulmanız zor. Sakın başka yerde bulduğunuz yazılımı da denemeyiniz.
Hoşbulduk un belirttiği gibi wireless display ile ekran yansıtma yapabilirsiniz (mevcutsa)

Benim bir aklıma gelende telefondan youtube açıp TV ye aktarmayi deneyiniz.

(Bu arada başlık düzenlendi)
Telefon dan yansitiyoruz yinede yok yapilacak tek sey android box galiba
İlginiz icin tesekkurler

Geri
Üst Alt