yaziliminiz;Merhaba arkadaşlar evimde regal 40r6020f modeli bir tv var ve son yazılımını yüklemek istiyorum var ise
detaylı bilgi için resim ekliyorum menü tuşunda 4527 yaptım ve bu şekilde çıktı
Merhabamerhaba core yükleme yöntemini deniyorum ama menüde iken 1505 yazınca hiç bir şey olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F fikoloji,
merhaba core yükleme yöntemini deniyorum ama menüde iken 1505 yazınca hiç bir şey olmuyor
Evet aynen öyle kusura bakma benimde aklıma bi an gelmedi dediğin gibi tv modunda olmalıtuşlar çalışıyor tek tek denedim 2. bir flaş ile denicem şimdi hadi hayırlısı bakalım
sorunu anladım tv box var hdm1 de idi çıkmıyordu tv aldım sonra deneyince oldu
tv modundayken oluyor 1505 suan kırmısı ışık yanıp sönüyor bakalım nezaman açıalcak
Estağfurullah her zaman. Bazi modellere verip bazılarına vermiyorlar . Anlıyacağınız her güncellenme ile gelir demek yanlis olabilir.şuan yükledim gerçekten özellikle menu de hareketler bayabir hızlanmış hoşuma gitti gerçekten sizi daha sonra rahatsız etsem olurmu birdaha ablamda vestel tv onda puhu tv fln yok wifi mevcut onun yazılımınıda güncellesek puhu tv gelirmi ?
merhaba,F fikoloji, vestelZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.model ustat tv bu