Panel barkod resmi için tv nin kapağını açmışsınız. Lvds kablosuna müdahale ettiniz mi? (Anakart ile panel arası kablo) Temassızlık olabilir kabloyu her iki taraftan da söküp geri takın.verdiginiz yazılımı denedim panel bilgileri degisi ama resimde sonuc aynı
selam kolay gelsin verdiginiz ful yazılım panel tutmadı resim gene fotaraftaki gibi diger fonksiyonlarda sorun yokK kilic16 Yazılım verildi sonuç nedir?
Anakart veya panel değişikliği yapılmadıysa full yazılım sorunu çözer çünkü panel yazılımını da içerisinde barındırır. Size full yazılım verildi.selam kolay gelsin verdiginiz ful yazılım panel tutmadı resim gene fotaraftaki gibi diger fonksiyonlarda sorun yok
ilgilendiginiz için tskler
sadece panel yazılımı arayacam panel yazılımı uyus madı
evet ful yazılım verildi tskler tv bana calısmaz durumda geldi kurtarma yazılımını almadı bende ful yazılım denedim ful oldu panel yazılım ı nedense uyus madı üzerindeki panel nosuna uygun panel yazılımı bulamadım yardımlarınız için cok tsklerAnakart veya panel değişikliği yapılmadıysa full yazılım sorunu çözer çünkü panel yazılımını da içerisinde barındırır. Size full yazılım verildi.
Panel yazılımselam kolay gelsin verdiginiz ful yazılım panel tutmadı resim gene fotaraftaki gibi diger fonksiyonlarda sorun yok
ilgilendiginiz için tskler
sadece panel yazılımı arayacam panel yazılımı uyus madı
baska panel yazılımı denedim oda uyusmadı menü canlı resim soluk kaldı sadece panel yazılımı ile düzelecegini düzelecegini düdünüomevet ful yazılım verildi tskler tv bana calısmaz durumda geldi kurtarma yazılımını almadı bende ful yazılım denedim ful oldu panel yazılım ı nedense uyus madı üzerindeki panel nosuna uygun panel yazılımı bulamadım yardımlarınız için cok tskler
Yükleme açıklamasını tekrar düzenledim. Dikkatlice okuyun.evet ful yazılım verildi tskler tv bana calısmaz durumda geldi kurtarma yazılımını almadı bende ful yazılım denedim ful oldu panel yazılım ı nedense uyus madı üzerindeki panel nosuna uygun panel yazılımı bulamadım yardımlarınız için cok tskler
Panel yazılımı verildi sonuç?evet ful yazılım verildi tskler tv bana calısmaz durumda geldi kurtarma yazılımını almadı bende ful yazılım denedim ful oldu panel yazılım ı nedense uyus madı üzerindeki panel nosuna uygun panel yazılımı bulamadım yardımlarınız için cok tskler
verdiginiz yazılımı denedim panel bilgileri degisi ama resimde sonuc aynıPanel yazılımı verildi sonuç?
Panel barkod resmi için tv nin kapağını açmışsınız. Lvds kablosuna müdahale ettiniz mi? (Anakart ile panel arası kablo) Temassızlık olabilir kabloyu her iki taraftan da söküp geri takın.verdiginiz yazılımı denedim panel bilgileri degisi ama resimde sonuc aynı
anakart tarafını sokmustum panel tarafını sokmedim tekrar denerimPanel barkod resmi için tv nin kapağını açmışsınız. Lvds kablosuna müdahale ettiniz mi? (Anakart ile panel arası kablo) Temassızlık olabilir kabloyu her iki taraftan da söküp geri takın.
selam kolay gelsin verdiginiz yazılım uygunmus panel flxsinde sorun varmıs baska flxle denedim sorun kalmadı cok tşkleranakart tarafını sokmustum panel tarafını sokmedim tekrar denerim