Reeder P13 Blue Max

G Çevrimdışı

gsever

Yeni Üye
19 Tem 2020
16
60

Reeder P13 Blue Max 64 GB (Reeder Türkiye Garantili) İşletim Sistemi Android 10​

Bu cihaza yeni güncelleme yok ücret karşılığı yeni model ürünle değişim teklifinde bulunuyorlar 2020 model eski kabul ediyorlar bana hiç mantıklı gelmiyor.
Lütfen bu cihazı kullanan arkadaşlar düşüncelerini yazsınlar kullanmayan arkadaşlarda yardımcı olursalar çok seviniriz Samsun v.s. benzeri modelleri Android 13 kullanıyorlar bu durumda ne yapmalıyız.
1.Dahili Hafıza64 GB
2.Ekran Boyutu6,47 inç
3.RAM Kapasitesi4 GB
4.Pil Gücü4680 mAh
5.Kamera Çözünürlüğü13 MP
6.Ön (Selfie) Kamera8,0 MP

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Her cihazın donanım özelliklerinin kaldırabileceği bir güncelleme seviyesi vardır. Cihazınızın donanımı kaldırmadığı halde güncelleme gelmesi cihazın performans kaybetmesine, stabil olmamasına yol açar. Mantıklı kabul edebilmek için önce işin mantığını anlamak gerekir.

G Çevrimdışı

gsever

Yeni Üye
19 Tem 2020
16
60
Yorum için çok teşekkür ederim iphone 5 2 yıl sonra açma kapama tuş sorunu nedeniyle tüm tel geri toplayıp yenisini verdi.
İki yıllık bir ürüne fiyat farkı verip alınırmı iki yıl sonra aynı sorun yaşanırsa ne olacak işin mantığını anlamak gerekir diyorsunuz ama nasıl olacak.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yorum için çok teşekkür ederim iphone 5 2 yıl sonra açma kapama tuş sorunu nedeniyle tüm tel geri toplayıp yenisini verdi.
İki yıllık bir ürüne fiyat farkı verip alınırmı iki yıl sonra aynı sorun yaşanırsa ne olacak işin mantığını anlamak gerekir diyorsunuz ama nasıl olacak.
Iphone ile android ekosistemine ait bir ürünü kıyaslamak biraz elma ile armut gibi olur. Reeder ürününü Iphone ile aynı maliyete mi edindiniz?

İki yıllık ürün dediğiniz zaman işin içine yazılım güncellemesinin gerekliliği nedir sorusu girer. Android 13' e güncelleme isteğinizin sebebi nedir?

G Çevrimdışı

gsever

Yeni Üye
19 Tem 2020
16
60
Ses sorunu kamera sorunu donma sorunu cihaz kapanma sorunu 100 ce şikayetim varda yazıyorlar iki yıllık bir cihaz halen satışta Reeder P13 Blue Max 64 GB (Reeder Türkiye Garantili) İşletim Sistemi Android 10 - 5.879,02 TL en yeni satışı 06 Ağustos, Paz 2023

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu telefonunu evinize sokmayın almayın aldırnayın.
Ü
zerine fake kamera koyup çöp hurda çakmanın çakması tel satıyorlar paranıza yazık olur.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ses sorunu kamera sorunu donma sorunu cihaz kapanma sorunu 100 ce şikayetim varda yazıyorlar iki yıllık bir cihaz halen satışta Reeder P13 Blue Max 64 GB (Reeder Türkiye Garantili) İşletim Sistemi Android 10 - 5.879,02 TL en yeni satışı 06 Ağustos, Paz 2023

Bu sorunlar o cihazın donanımsal problemleri. Bu sorunların android çekirdeğinin güncellenmesiyle hiçbir bağlantısı yok. Yukarıda TC Yıldırım ' ın söylediği gibi, çakmanın çakması bir telefonda güncelleme zaten bu tür problemlerin hiçbir zaman çözümü olamaz.

G Çevrimdışı

gsever

Yeni Üye
19 Tem 2020
16
60
Sayın arkadaşlar millete kazık atılmış oluyor satın alan şikayetleri olan mağdur olanlar ne yapmalı bir bardak soğuk su mu içmeli yoksa adaletin kapısını mı çalmalı tavsiyeniz ne olur.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sayın arkadaşlar millete kazık atılmış oluyor satın alan şikayetleri olan mağdur olanlar ne yapmalı bir bardak soğuk su mu içmeli yoksa adaletin kapısını mı çalmalı tavsiyeniz ne olur.
THH yolu açık şikayetçi olun bilir kişi talep edin incelensin sorunları anlatın sonra kararı bekleyin

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Şikayet var gibi sitelere yazmak o ürünü almak isteyenler için faydalı olabilir.
Sorunun çözümüne genel katkı sağlamıyor ilk iş THH'ye başvurmak olmalı.

Geri
Üst Alt