Ramsat Uydu, Vestel TV Ses Gelmeme Sorunu

Y Çevrimdışı

Yiğit Gençer

Yeni Üye
7 Ara 2020
11
18
Öncelikle herkese merhaba, sevgili dostlarım, normalde Mi TV Stick ya da Apple TV gibi cihazlarla TV+ kullanıyorum. Lakin uzun bir süredir altyapı çalışmaları yüzünden evimde internet yok.

Bende salonumdan aldığım uyduyu (salondaki TV LG marka ama Samsung marka başka TV'de de çalışıyor) çalışma odamdaki Vestel TV'ye taktım.

Lakin ses gelmiyor. Tüm ses ayarları açık lakin dediğim gibi ses gelmiyor... Şimdi, gönderebileceğim tüm ayarları gönderiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler 😊

1607409612993688164348d4dccf484674b0a4.jpg

IMG20230429130621.jpg
IMG20230429130608.jpg

IMG20230429131323.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,878
Kumanda kaynaklı bir sıkıntı yüzünden onu şu an açamıyorum. Akşam paylaşsam olur mu hocam?
Müsait olduğunuzda paylaşabilirseniz, ona göre yardımcı olmaya çalışırız. Bu süreçte bir de eğer mümkün ise denemek için bir hdmi kablosu daha bulabilirseniz daha sağlıklı olur. Gördüğüm kadarıyla şu anda kullanılan kablo hareketli L uçlu hdmi kablosu?

Y Çevrimdışı

Yiğit Gençer

Yeni Üye
7 Ara 2020
11
18
Müsait olduğunuzda paylaşabilirseniz, ona göre yardımcı olmaya çalışırız. Bu süreçte bir de eğer mümkün ise denemek için bir hdmi kablosu daha bulabilirseniz daha sağlıklı olur. Gördüğüm kadarıyla şu anda kullanılan kablo hareketli L uçlu hdmi kablosu?
3 farklı HDMI kablosu ile denedim hocam. Kutunun içinden çıkan kablo, uzatma kablosu, 1M lik kablo, akşama paylaşacağım. Televizyon menüsünde :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,878
3 farklı HDMI kablosu ile denedim hocam. Kutunun içinden çıkan kablo, uzatma kablosu, 1M lik kablo, akşama paylaşacağım. Televizyon menüsünde :)
Bana sanki ses çözücü sıkıştırıcı (Encoder-Decoder) ayarlarından kaynaklanıyor gibi geliyor. Bir ihtimal TV' nin fabrika ayarlarına döndükten sonra kontrolünü yapmamız daha sağlıklı olur gibi geldi. Mümkün müdür?

Y Çevrimdışı

Yiğit Gençer

Yeni Üye
7 Ara 2020
11
18
Bana sanki ses çözücü sıkıştırıcı (Encoder-Decoder) ayarlarından kaynaklanıyor gibi geliyor. Bir ihtimal TV' nin fabrika ayarlarına döndükten sonra kontrolünü yapmamız daha sağlıklı olur gibi geldi. Mümkün müdür?
TV'yi geçen hafta fabrika ayarlarına döndürdüm. Ama dediğim gibi kumanda kaynaklı menüyü açamıyorum. Birazdan yenisi almaya gideceğim 😊

Geri
Üst Alt