Puhutv filim indirici

• Konbuyu başlatan Dogukan3437
  • Başlangıç tarihi
D Çevrimdışı

Dogukan3437

Kayıtsız / Doğrulanmamış
sevdiginiz dizi filimleri indirmek için istediginiz formatta indire bileceginiz bir platform buldum sizlerle paylaşmak istedim saygılar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
güzel paylaşım teşekkürler.Ayrıyetten mozilla, opera,google Chrome için skyload uygulaması var .

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Peki bu emek hırsızlığı değil mi? Sota Sota bu konuda yasal işlemler ve cezalar nedir kanunda yeri var mı çok merak ediyorum.

D Çevrimdışı

Dogukan3437

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Peki bu emek hırsızlığı değil mi? Sota Sota bu konuda yasal işlemler ve cezalar nedir kanunda yeri var mı çok merak ediyorum.

bu vermiş oldugum indirmeyi internet download manager de yapıyor fakat bazılarının kotası oluyor istedigi formatı indiremez diye güzel bir uygulama yapmış adam caz yani neresi yasal degil zaten ücretsiz bir site bazıları izledigini bir daha izlemek ister o yüzden arşiv yapar diye güzel bir şey diye paylaştım
ayrıca siz sanırım begenmediniz bakmayı verin biz kimsenin emegini çalmıyoruz herkese hırsız gözü ile bakamazsınız öncelik le bir özür dileyin bence

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Puhu tv ücretsiz diye biliyorum.

ücretli yayınları telif hakkı nedeniyle, paylaşımına müsade etmiyoruz.
Puhu TV'de ücretli bir yayın olsa buradan kişi indirse ne denli yasal ben onu merak ediyorum.

D Çevrimdışı

Dogukan3437

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Puhu TV'de ücretli bir yayın olsa buradan kişi indirse ne denli yasal ben onu merak ediyorum.

umuma açık olan birşeyin demekki yasal hakını almış ki adam yayınlıyor ve özgürce herkez izliyor sorun şuki neden bir yasal olup olmadıgı nı düşündünnüz

yani şifresiz yayın yapan puhu tv nin herkese açık olan bir yerin neden yasal olup olmadıgıgını sorguluyorsunuz sitesi bilem puhu tv nin senin bu sordugun soruyu sormuyor sanırım yasalıgı hakında kardeş bunu bende yapmadım adamın biri yapmış bende paylaştım belki birinin işini görür diye ben düşünmedim senin kadar yapan adamda düşünmemiş demekki yasaları işine gelen indirir gelmeyen indirmez yani paylaşım bu

bak burada a apk sı var https://tavsiyeforumu.com/konu/puhutv.7349/

ona da sor yasalmı diye

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
umuma açık olan birşeyin demekki yasal hakını almış ki adam yayınlıyor ve özgürce herkez izliyor sorun şuki neden bir yasal olup olmadıgı nı düşündünnüz

yani şifresiz yayın yapan puhu tv nin herkese açık olan bir yerin neden yasal olup olmadıgıgını sorguluyorsunuz sitesi bilem puhu tv nin senin bu sordugun soruyu sormuyor sanırım yasalıgı hakında kardeş bunu bende yapmadım adamın biri yapmış bende paylaştım belki birinin işini görür diye ben düşünmedim senin kadar yapan adamda düşünmemiş demekki yasaları işine gelen indirir gelmeyen indirmez yani paylaşım bu

ona da sor yasalmı diye
Sen neden çekirge gibi atlıyorsun sana soru sormadığım halde. Ben sota'ya sordum. Bu tarz içerikler yasalara aykırı mı diye sana sorsam seni etiketlerim. Birisi başkasına soru sorduğu zaman sen mi cevap veriyorsun. Ben işin hukukî boyutunu merak ettim. Ne malum ilerde başıma iş almayacağım sen mi bana güvence vereceksin. Telif hakkı, site hakkı, copright hakkı, lisans, script vs hakkı için insanlar hapise bile giriyor. Hemdi her şeye atlama

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006

ona da sor yasalmı diye

APK dosyası demek yasadışı demek değildir Doğukan bey.
Play Store yüklü olmayan veya desteklenmeyen cihazlara yükleyebilmek için APK dosyasına ihtiyacınız vardır.
Windows'ta .msi uzantısı ne ise, .APK uzantısı da Android için o'dur.
Ki APKPure'ü zamanında ben de kullandım Play Store'da ne varsa onu paylaşıyorlardı.
Yani kırılmış yazılım paylaşan bir yer değildi.
Şu anda nasıldır bilmiyorum ama hala öyle ise, sizin bahsettiğiniz gibi yasa dışı bir durum söz konusu yoktur.

Siteden video dosyasını çekme konusuna ise yorum yapmıyorum. O işlerin yasal olup olmadığı hak sahibinin inisiyatifindedir bence.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Sen neden çekirge gibi atlıyorsun sana soru sormadığım halde. Ben sota'ya sordum. Bu tarz içerikler yasalara aykırı mı diye sana sorsam seni etiketlerim. Birisi başkasına soru sorduğu zaman sen mi cevap veriyorsun. Ben işin hukukî boyutunu merak ettim. Ne malum ilerde başıma iş almayacağım sen mi bana güvence vereceksin. Telif hakkı, site hakkı, copright hakkı, lisans, script vs hakkı için insanlar hapise bile giriyor. Hemdi her şeye atlama
yahu boşver hocam kanunu ,lisansını ben netflix den düne kadar deneme üyeliği alıp programla 1 tb diski doldurdum seri seri arşif dizi var, iki bilgisayarım da crack li.üniversitenin kms lisansından bıktım 1 hafta lokal ağa bağlanmasın lisans düşüyor uğraşamam yani ,demek istediğim elimde lisanslı varken kullanmıyorum bile.Ülkede sanki tüm kanun kurallar işliyorda lisans patentini düşüncem.Önce aldığımız maaş sosyal yaşamımız için yeterli seviyeye gelsin zamanı gelince elbet veririz ücretini.

Şuan 1 haftadır herkes la casa da papel izleyip story attı sor bakalım kaçı Netflix den izlemiş?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
yahu boşver hocam kanunu ,lisansını ben netflix den düne kadar deneme üyeliği alıp programla 1 tb diski doldurdum seri seri arşif dizi var, iki bilgisayarım da crack li.üniversitenin kms lisansından bıktım 1 hafta lokal ağa bağlanmasın lisans düşüyor uğraşamam yani ,demek istediğim elimde lisanslı varken kullanmıyorum bile.Ülkede sanki tüm kanun kurallar işliyorda lisans patentini düşüncem.Önce aldığımız maaş sosyal yaşamımız için yeterli seviyeye gelsin zamanı gelince elbet veririz ücretini.

Şuan 1 haftadır herkes la casa da papel izleyip story attı sor bakalım kaçı Netflix den izlemiş?
gülme umut?

Netflix işi bizim gibi toplumlar a uymuyor.Aylık 10 lira da olsa para verecem 1 dizi bitiremeden üyelik bitecek.Saçma yani zaten 1 sezon bitiyor yenisi 1 sene sonra çıkıyor önceki sezonda neler olup bitti unutuyor insan.

Zaten sürekli çalışıyoruz ,ee tv de takip ettiğimiz diziler var derken pek izlemeye fırsat olmuyor.Şöyle oturup saatlerce Netflix de vakit geçiren bir zahmet bir paket sigara parası veriversin ona saygım sonsuz netice de adamlar para kazanacak ki kaliteli yapımlar üretilsin.Ama üyelik sistemlerini şöyle saatlik yada rezervasyon lu yapmaları gerek yani ben para verdim diyelim dizi satın aldım 1 yıl boyunca istediğim zaman girip izleyeyim yeni sezonu çıktı mı izleme hakkım olsun en azından 1 2 sezon şeklinde.Zaten filmleri birkaç ana tema dan oluşuyor genellikle kötü ve sınırlı filmler.

konumuza gelirsek puhu tv ülkemiz için örnek bir platform adamlar ücretsiz karşılıksız tek part dizi vs. yayınlıyorlar reklam az.yani puhu tv den de indircek olursam sırf indirme işleri için Mozilla kullanıyorum Chrome da reklam engelleyici var çünkü.Puhu tv de vs reklamları kapatmıyorum saygıdan yani.?

Geri
Üst Alt