15.000'e o dedikleriniz yok maalesef.ALLM veya Oyun Modu olan bir tv almalısın. Mermi sıkma, pas atma gibi şeyleri gecikme hissetmeden oynarsın. Basit bir özellik ama geçen babamların evine oğlanın PS5’i götürdüm oyun modu vs hiçbir şey yoktu Axen marka.
Teşekkür ederim hocam ama tv düşünüyorum odaya koyacağım için 50 inç boyutunda led panel bir tv bakıyorum suanda hemen hemen hepsi dandik ama en arıza cıkarmayan markayı bulmaya çalışıyorum sunny onvo awox seg dijitsu bir cok model varBu attıklarım VA panel ürünler;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Vestel üretimleri işinizi görür.Teşekkür ederim hocam ama tv düşünüyorum odaya koyacağım için 50 inç boyutunda led panel bir tv bakıyorum suanda hemen hemen hepsi dandik ama en arıza cıkarmayan markayı bulmaya çalışıyorum sunny onvo awox seg dijitsu bir cok model var
süperolur 2bin tl bişey değilVestel üretimleri işinizi görür.
Toshiba 55UV2363DT sanırım VA panel.
Bütçenizi aşıyor ama bir düşünün derim.
çok teşekkür ederim ama 50 inç üzeri duvara sığmıyor maksimum 50 inç olması lazımVestel üretimleri işinizi görür.
seg markası nasıl biliyormusunuzVestel üretimleri işinizi görür.
O da Vestel'in üretimi ama paneli nedir bilmiyorum.çok teşekkür ederim ama 50 inç üzeri duvara sığmıyor maksimum 50 inç olması lazım
seg markası nasıl biliyormusunuz
hocam peki bu televizyon nasılVestel üretimleri işinizi görür.
Şaşırtıcı biçimde VRR desteği görüyorum, alınabilir gibi.hocam peki bu televizyon nasıl