Ps4 ve Film için tv önerisi lazım

A Çevrimdışı

Aksoy601

Yeni Üye
11 Kas 2018
27
34
Merhabalar ps4 sorunsuz oyun için ve sorunsuz film izlemek için tv arıyorum samsung 55NU8000 var aklımda ne dersiniz? Bu arada öneriniz varsa başka tv tavsiyeleri de alabilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Ado üstad çok yazdım ama mesajlarımı göremedin sanırım, düğün var yakında fiyatlar da biraz düştü önerirsen alacam bu televizyonu, yardımcı olursan çok makbule geçer :)

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,429
Filmleri PS4 veya Netflix vb. üzerinden izleyecekseniz NU8000 alınabilir.
Böyle bir TV'de SAMSUNG'un DTS desteği vermemiş olması akıl alır gibi değil.
Bir de 55NU8000'de Dolby Vision desteği yok sanırım.

Bütçe sorunu yoksa daha pahalı olan SONY 55XF9005'e bir bakın derim.

Bunlar kişisel düşünecelerim tabi. Panelleri deneyimleme şansım olmadı.

A Çevrimdışı

Aksoy601

Yeni Üye
11 Kas 2018
27
34
Valla ona da bir göz gezdireyim bakalım fiyatı nasıl şu anda ama nu8000 ile ilgili baya iyi yorum duymuştum onun için bir sorayım dedim

Filmleri PS4 veya Netflix vb. üzerinden izleyecekseniz NU8000 alınabilir.
Böyle bir TV'de SAMSUNG'un DTS desteği vermemiş olması akıl alır gibi değil.
Bir de 55NU8000'de Dolby Vision desteği yok sanırım.

Bütçe sorunu yoksa daha pahalı olan SONY 55XF9005'e bir bakın derim.

Bunlar kişisel düşünecelerim tabi. Panelleri deneyimleme şansım olmadı.
Baya bir fiyat farkı var yani ben böyle flash takayım da izleyeyim diyenlerden değilim dediğiniz gibi ps4 olur kablolu yayın hd yayın olur veya netflix olur bunlardan izlerim.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,429
Valla ona da bir göz gezdireyim bakalım fiyatı nasıl şu anda ama nu8000 ile ilgili baya iyi yorum duymuştum onun için bir sorayım dedim

Baya bir fiyat farkı var yani ben böyle flash takayım da izleyeyim diyenlerden değilim dediğiniz gibi ps4 olur kablolu yayın hd yayın olur veya netflix olur bunlardan izlerim.

DTS desteği önemli değilse NU8000 övülen bir model.
120 Hertz VA panele sahip.
Yan taraflardan TV izlerim diyorsanız, VA panel olduğu için renk solması yaşayabilirsiniz.

A Çevrimdışı

Aksoy601

Yeni Üye
11 Kas 2018
27
34
DTS desteği önemli değilse NU8000 övülen bir model.
120 Hertz VA panele sahip.
Yan taraflardan TV izlerim diyorsanız, VA panel olduğu için renk solması yaşayabilirsiniz.
Yan taraftan değil de hep karşıdan izlediğim için sorun değil ama bir sorum olacaktı bu EDGE Led olduğundan dolayı bir sorun yaşar mıyım ? Ne gibi dezavantajları var tam olarak

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,429
Yan taraftan değil de hep karşıdan izlediğim için sorun değil ama bir sorum olacaktı bu EDGE Led olduğundan dolayı bir sorun yaşar mıyım ? Ne gibi dezavantajları var tam olarak

Edge LED'de aydınlatma doğrudan panelin karşısından değil de, panelin alt veya yan tarafından yapılıyordu sanırım.
Daha zayıf kontrasta neden oluyordu galiba.

Adem Helvacı Ado EDGE-LED, Direct-LED farkını size açıklar.

A Çevrimdışı

Aksoy601

Yeni Üye
11 Kas 2018
27
34
Edge LED'de aydınlatma doğrudan panelin karşısından değil de, panelin alt veya yan tarafından yapılıyordu sanırım.
Daha zayıf kontrasta neden oluyordu galiba.

Adem Helvacı Ado EDGE-LED, Direct-LED farkını size açıklar.
İzlediğim bir kaç videoda çok iyi kontrasta sahip olduğu söyleniyordu bu tvnin hatta karşılaştırmalarda bu iyi çıkıyordu diye biliyorum da ama yanılıyor da olabilirim

Geri
Üst Alt