Tv box almak istemiyorum aslın da hani, söz de smart TV o yüzden varsa yükleyebilme seçeneğim ya da farklı bir yol, onu demek istiyorum teşşekürler.Direk yüklenemez, modlama ile bazı cihazlarda açıyoruz fakat Vestel kendi markası hariç olan farklı isimli üretimlere netfilx vermiyor. android box cihazı tavsiye ederiz
Aynen öyle, teknoloji gereği her gün Java, linux işletim sistemi destek çekiyor, ama android ve Windows tabanı daha geç destek çekiyor.Televizyonda olsa bile 3 yıl içinde gidiyor.
Netflix vs kullanmak için illaki box alınıyor.
Bu konu da yardımınız, beni çok mutlu eder. Anakart modelini öğrenemedim TV hakkın da kısmına ve kullanma kılavuzuna baktım. Birşey bulamadım. Nereden öğrenebilirim teşşekkürler.Aynen öyle, teknoloji gereği her gün Java, linux işletim sistemi destek çekiyor, ama android ve Windows tabanı daha geç destek çekiyor.
Modlama için D NetCaliber den yine de destek alınız.
Ayrıca ana kart modeli neydi ?
Dediğiniz gibi yaptım hiçbirşey açılmadı, yanlış yapıyorum sanırsam defalarca denedim olmuyor. SaygılarlaL Lichten, kumandadan menü 4725 tuşlayın servis menüsü açılacak ekranın fotosunu ekleyin.
Birşey çıkmıyor öylece duruyor. Yanlış mı yapıyorum acaba ama, dediğiniz gibi yapmış bulunmaktayım. Problem ben de mi acaba :(Menü veya ayarların açıldığı tuşa basıp, hemen 4 +7+2+5 tuşlarsan gelir
Sende değildir,kumandanın fotosunu buraya ekle bakayım,göreyim kumandayıBirşey çıkmıyor öylece duruyor. Yanlış mı yapıyorum acaba ama, dediğiniz gibi yapmış bulunmaktayım. Problem ben de mi acaba :(
Sende değildir,kumandanın fotosunu buraya ekle bakayım,göreyim kumandayı