cekmece cikiyor sorun yok .Mekanik bir sorun olabilir. Çekmeceyi çıkartabiliyor musunuz?
Çekmeceyi çıkartıp mavi kapağı açıp kontrol edin.cekmece cikiyor sorun yok .
Kettle da su kaynat abi dök gitsin. Kazan kapağını kapat su üzerine gelmesin.cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar ,aksam dediklerinizi deneyecegim sonucu paylasirim![]()
onuda deneyecegim sagolasınKettle da su kaynat abi dök gitsin. Kazan kapağını kapat su üzerine gelmesin.
Çekmeceye sokmanıza gerek yok , lavaboda orta göze yavas yavas su dökün. Belli bir seviyeye geldikten sonra kendi kendine boşalması lazım. Eğer boşalmıyorsa ve tıkanıklık yoksa bir yerde çatlak/delik olduğundan hava alıyordur. Ya çatlağı tamir edeceksiniz yada yenisini alacaksınız sorun buysa.bu aksam cekmeceyi soktum gayet temizdi herhangi bir kalinti vs yoktu kaynar su doktum tum gozlere ortadaki yumusatici bolmesinden su gitmiyor tekrar sokup baktim ama tikali biryer goremedimhanim birdahaki yikamada sorun olursa soyler herhalde .
Bizimki artık ne kadar süredir temizlenmiyorsa taş olmuş kazıdığım halde bazı kısımları çıkaramadım.En az haftada bir deterjan çekmecesi çıkarılıp temizlenecek
Bizdeki artık plastik gibi olmuş kaynar su falan işlemiyor.Bizimki artık ne kadar süredir temizlenmiyorsa taş olmuş kazıdığım halde bazı kısımları çıkaramadım.