Profilo Camasir Makınası yumusatici almiyor

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
242
44
Selamlar ,Profilo marka camasir makinamiz son zamanlarda yumusatici almiyor ve yikama sonunda yumusatici gozunde su birikiyor bunun sebebi ne olabilir kendi imkanlarimla duzeltme sansim varmidir acaba ? Tesekkur ederim.

1000017901.jpg

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
154
57
Bu sorun bendede olmuştu çekmeceyi çıkarıp üst kapağı açtığımda fazla deterjan nedeniyle topaklanıp yumuşatıcı çıkış deliğini kapatmış sizde yerinden çıkartabildiğinize göre kontrol ettinizmi..

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Yeni Üye
7 Eyl 2025
40
44
Çalıştırdığınız programın kullandığından eminsiniz dimi? Bazı programlar yumuşatıcı kullanmaz.

Programda sorun yoksa ya yeterince su gelmiyordur yada çekmece mekanik olarak tıkanmış veya üst mavi tarafta çatlama olmuş olabilir. Önce kendiniz çeşmede su ekleyerek boşalıp boşalmadığını deneyin.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
840
En az haftada bir deterjan çekmecesi çıkarılıp temizlenecek.
Yumuşatıcı kısmı sökülerek.
3 ayda bir tambur temizleme deterjanı ile çamaşır makinesi temizlenecek.
Her çamaşır yıkamasından sonra çamaşır makinesi kapağı ve deterjan çekmecesi 2 cm açık kalacak.
Arada illa ki 60 derecede yıkama yapılacak.
Böyle düzenli kullanır ve battaniye yıkamazsanız makine 20 yıl çalışır.

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
242
44
bu aksam cekmeceyi soktum gayet temizdi herhangi bir kalinti vs yoktu kaynar su doktum tum gozlere ortadaki yumusatici bolmesinden su gitmiyor tekrar sokup baktim ama tikali biryer goremedim 😄 hanim birdahaki yikamada sorun olursa soyler herhalde .

Xentios Çevrimdışı

Xentios

Yeni Üye
7 Eyl 2025
40
44
bu aksam cekmeceyi soktum gayet temizdi herhangi bir kalinti vs yoktu kaynar su doktum tum gozlere ortadaki yumusatici bolmesinden su gitmiyor tekrar sokup baktim ama tikali biryer goremedim 😄 hanim birdahaki yikamada sorun olursa soyler herhalde .
Çekmeceye sokmanıza gerek yok , lavaboda orta göze yavas yavas su dökün. Belli bir seviyeye geldikten sonra kendi kendine boşalması lazım. Eğer boşalmıyorsa ve tıkanıklık yoksa bir yerde çatlak/delik olduğundan hava alıyordur. Ya çatlağı tamir edeceksiniz yada yenisini alacaksınız sorun buysa.

Geri
Üst Alt