Teşekkür ederim ?
bosch arkadaş böyle dedi. servise başvurmalısınız. Servisler açık
Servis ücreti 50-60tl bekliyordum ama 85tl nedir altlarında ki arabanın en çok yakacağı 10tl ama bu ustalar ne yakıyor da hiçbirşey yapmadan 85tl ile konuya giriyorlar onu anlamadım birde geldiklerinde makineye dokunma parası felanda isteyebilirler komedi gibi ülke olduk kim kime dum dumaVentilin enerji girişi ölçü aleti ile kontrol edilirse en azından ventil sağlam mı kontrol edilebilir, voltaj geliyor mu diye, basınç anahtarı yada su sayacı"artık Profilo da nasıl geçerse" onu ölçme şansınız olmaz diye tahmin ediyordum.
Evet servis ücreti zorunludur. Servisin üst katında otursaniz dahi
Dışarıdan öyle gozuksede içeriden;
Servis ücreti 50-60tl bekliyordum ama 85tl nedir altlarında ki arabanın en çok yakacağı 10tl ama bu ustalar ne yakıyor da hiçbirşey yapmadan 85tl ile konuya giriyorlar onu anlamadım birde geldiklerinde makineye dokunma parası felanda isteyebilirler komedi gibi ülke olduk kim kime dum duma
Hangi ticari araç 10 lira yakıyormuş usta, söyle de onu alsınlar.
Servis ücreti 50-60tl bekliyordum ama 85tl nedir altlarında ki arabanın en çok yakacağı 10tl ama bu ustalar ne yakıyor da hiçbirşey yapmadan 85tl ile konuya giriyorlar onu anlamadım birde geldiklerinde makineye dokunma parası felanda isteyebilirler komedi gibi ülke olduk kim kime dum duma
Bunları ayak bastı parası ile mi yapıyorlar sanki tamirden parçadan vs para kazanmıyorlarDışarıdan öyle gozuksede içeriden;
O aracın bakımı, lastiği, mazotu, araç a
arızası,km yıpranması, o size gelen teknisyenin maaşı, SGK, yemek, giderleri... O işletmenin giderleri, vergileri, kirası
Vs vs
Senin hatırına 20lira yaksın tır kullanmıyorlar yaHangi ticari araç 10 lira yakıyormuş usta, söyle de onu alsınlar.