Profilo 32PA200T led ışığı yanmıyor , açılmıyor

keremtr06

Yeni Üye
Puan 8
Çözümler 0
keremtr06
87039298_656291685117458_4978012661095596032_n.jpg

Şimdiden yardımcı olacak ustalara teşekkür ediyorum . yazılım atarken elektrik kesintisi yüzünden yazılım yarıda kaldı .
tvde şuan tık yok ledide yanmıyor hiçbir hareket yok .

Anakartiniz mb140 forumda ki kurtarma yazilimini deneyin isterseniz;Link

Hocam normal full yazılım atar gibi atmayı denedim ama tvde hareket yok . ok'a basılı tutarak açıyorum fakat tv'de hareket yok bekledim 10-15 dk ama hiç hareket yok ok tuşunada basmayı bırakmadım ama malesef olmadı.

Stby yanmıyor ise zor. Nand flash brick diye düşünüyorum.

@TEKNOWEST @fikoloji dump dosyası var mı?

(ben bir mb140 dump yedek almıştım sanki ama çok emin değilim, şirketteki pc ye bakmam lazım)

Stby yanmıyor ise zor. Nand flash brick diye düşünüyorum.

@TEKNOWEST @fikoloji dump dosyası var mı?

(ben bir mb140 dump yedek almıştım sanki ama çok emin değilim, şirketteki pc ye bakmam lazım)
:bilmiyom

Hocam Bakabildiniz mi ? Şirketteki pcye
Günaydın, baktım DUMP var onu da siz atamazsınız usb ile. Flash Programmer gerekir. (Tabi programlamadan evvel sökülmesi vs de gerekiyor)
var ise yollayayım hemen.

Günaydın, baktım DUMP var onu da siz atamazsınız usb ile. Flash Programmer gerekir. (Tabi programlamadan evvel sökülmesi vs de gerekiyor)

Programlayıcı olarak CH341A yeterli mi ?

Hocam mesajımı görmediniz herhalde yenide bakabilirmisiniz ? üstteki soruyu cevaplayabilirmisiniz.

Geri
Üst Alt