profilo 17 mb 140 32 inç

A Çevrimdışı

alpaelektronik1

Yeni Üye
24 Tem 2019
43
33
c800a71f-06ec-4f15-a6ca-ff40fa70bc63.jpg
ustadım ön led sürekli yanıp sönüyor tv açılmıyor kurtarma yazılımı varmıdır 17mb140???

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
selam,
umduğunuz karşınızda :) aksaklık için üzgünüz malum yaz ayı herkes yoğun, burasıda ücretisz hizmet veren site olduğu için bazen bu şekilde bekletebiliyoruz. Daha önce bir çok desteğimiz oldu zaten biliyorsunuz :)
yazılım :
full yükleme anlatım: Tıklayınız

not: orjinalde yazılıma erişemedim, uyabilecek yazılımdır.

A Çevrimdışı

alpaelektronik1

Yeni Üye
24 Tem 2019
43
33
ustacım tv açıldı fakat görüntü ters ve resim arap gösteriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20190823_183518.jpg

panel no

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bi kaç tane yarın upluad yapayım deneyelim olur mu ?
Bı de o dosyayalari pq klasorune 2 li atsana. Rardan çıkan iki dosyayı flasta oluşturduğun pq direk yolla bakalım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
F fikoloji ve TEKNOwest teknovest yanıma gelin bakayım :hihi
Bu pq dosyalarını tvlerden alıyoruz,biliyorsunuz ,(pq da vardı sanırım aldıklarımız arasında) ,tüm tvlerden bu dosyaları alsak veya kullanıcılardan istesek,elimizde güzel bir arşiv oluşsa,panel dosyası lazım olana da verse(k)niz nasıl olur :)
Ben şahsen böyle bir "yeni konu" açmaya korkuyorum,hatta açsam kimse bakmıyor bile,yazan dahi olmuyor,ama yinede aklımda duruyor PQ dosyalarını almak,aklımda duracağına buradan yazayım dediydim,kusuruma bakmayın :)

EK:
Elimizde süper panel dosyası arşivi olur(du),yok ekran döndü,yok ekran morardı,yok ekran sola çekti sorunları da çözülmüş olur(du) :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji ve TEKNOwest teknovest yanıma gelin bakayım :hihi
Bu pq dosyalarını tvlerden alıyoruz,biliyorsunuz ,(pq da vardı sanırım aldıklarımız arasında) ,tüm tvlerden bu dosyaları alsak veya kullanıcılardan istesek,elimizde güzel bir arşiv oluşsa,panel dosyası lazım olana da verse(k)niz nasıl olur :)
Ben şahsen böyle bir "yeni konu" açmaya korkuyorum,hatta açsam kimse bakmıyor bile,yazan dahi olmuyor,ama yinede aklımda duruyor PQ dosyalarını almak,aklımda duracağına buradan yazayım dediydim,kusuruma bakmayın :)

EK:
Elimizde süper panel dosyası arşivi olur(du),yok ekran döndü,yok ekran morardı,yok ekran sola çekti sorunları da çözülmüş olur(du) :)
buradaki panel dosyalarınız deneyiniz, önce pq ya 2 dosya birden atıp deneyin olmassa 2 sini ayrı ayrı.
teraspy buyur bütün mb140 panel yazılımı :) ama sıkıntı şu bunlar üretim kodunu baz alarak upload yapıyorlar, panel barkoduna göre seçim yapamıyoruz, vestel olsaydı zaten ben o yazılımı direk çekebilirdim ama ihraç ve yabancı markalara erişemiyorum.

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
abi fikolojiye katılıyorum .sistemde tv nin ürün kodunu giriyorsun 20 tan panel var 30 tane anakart var (aynı modelde iki farklı anakart olabiliyor örneğin mb82 mb140 anakart kullanılmış) 10 tane güç kartı var hangi birini verelim sıkıntı orda 1 cihaza sadece 1 panel ve anakart kullanılsa haklısın işin içinden çıkmak zor. ama şu olabilir ben ve fikoloji atölyeye aldığımız tüm cihazların panel yazılımlarını indirip klasör ismini ( model anakart panel üzerindeki kod ) yaparak paylaşabiliriz tıpkı yokononun yaptığı gibi yokono anakart ve panele göre yazılım veriyor bunu nasıl yapıyor onuda bilmiyorum

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
abi fikolojiye katılıyorum .sistemde tv nin ürün kodunu giriyorsun 20 tan panel var 30 tane anakart var (aynı modelde iki farklı anakart olabiliyor örneğin mb82 mb140 anakart kullanılmış) 10 tane güç kartı var hangi birini verelim sıkıntı orda 1 cihaza sadece 1 panel ve anakart kullanılsa haklısın işin içinden çıkmak zor. ama şu olabilir ben ve fikoloji atölyeye aldığımız tüm cihazların panel yazılımlarını indirip klasör ismini ( model anakart panel üzerindeki kod ) yaparak paylaşabiliriz tıpkı yokononun yaptığı gibi yokono anakart ve panele göre yazılım veriyor bunu nasıl yapıyor onuda bilmiyorum
Vestelin yurtdışı markalarından birinde mi çalışıyorda yazılım buluyor acaba?

Geri
Üst Alt