Piko 600 HD Plus Octagon Sx8 dönüşüm yazılımı

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bende öyle yapmistim teraspy usta, fakat neden sinyal gelmedigini anlamis degilim, bir bu starsat'da birde starcom yazilimlarinda ayni durumu gözlemledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fakat o islemi bende yaptim, yazilimlari unpack yapim panel.xml dosyasini degistirdim ama ise yaramadi
şimdi sen kullanmış olduğun uydunun orjinal yazılımını ve dünüşüm olarak atmak istediğin yazılımı linki ekle ve belirt şu orjinal yazılım şu dönüşüm diye ,bir düzeltmeyi deneyelim ön panel göstergesini, tabi keymap gibi şeyleri sen yaparsın, bu yapılacak işlem test edilmedi ama işe yarayabilir:kas

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
şimdi sen kullanmış olduğun uydunun orjinal yazılımını ve dünüşüm olarak atmak istediğin yazılımı linki ekle ve belirt şu orjinal yazılım şu dönüşüm diye ,bir düzeltmeyi deneyelim ön panel göstergesini, tabi keymap gibi şeyleri sen yaparsın, bu yapılacak işlem test edilmedi ama işe yarayabilir:kas

bu orijinal yazilim (App olani degil ötekisi):

buda dönüsüm olacak yazilim:

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
şimdi şöyle yazılım 8 mb diğeri 4 mb olduğundan denemek istedigimiz yöntem olmaz 4 - 4 zannetmiştim ben :saskin
Program yükleniyor ,çünkü alıcı 8 ,verici 4 mb,yoksa hiç yüklenmez veya açılmazdı.
bu orijinal yazilim (App olani degil ötekisi):

buda dönüsüm olacak yazilim:
İstersen yazılım yüklemeden önce dosya içinde bulunan "config.ini" dosyasını 4mb ini ile değiştir bakalım ,sanırım elinde vardır 4 mblik config dosyası(değiştirirken orjinalin adını config.orj.ini yap ki silinmesin) ,yoksa yaz bir yere yükleyeyim dosyaları :)

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44
Program yükleniyor ,çünkü alıcı 8 ,verici 4 mb,yoksa hiç yüklenmez veya açılmazdı.

İstersen yazılım yüklemeden önce dosya içinde bulunan "config.ini" dosyasını 4mb ini ile değiştir bakalım ,sanırım elinde vardır 4 mblik config dosyası(değiştirirken orjinalin adını config.orj.ini yap ki silinmesin) ,yoksa yaz bir yere yükleyeyim dosyaları :)
Hangi config.ini dosyasi usta, ben bulamadim hem octagonun hemde dönüsüm yazilimin icinde

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hangi config.ini dosyasi usta, ben bulamadim hem octagonun hemde dönüsüm yazilimin icinde
Yazılım dosyalarında değil ,yükleme programının içinde :ok

Aşağıdaki dosyayı indirdiğinde içindeki 3 config dosyasını (2-4-8mb),boot_file içine kopyala ,kaç mblik flash varsa cihazda ,önündeki " 2mb-, 4mb- , 8mb- " olan dosya adını "config.ini" olarak değiştirip dene bakalım.

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Aşağıdaki dosyayı indirdiğinde içindeki 3 config dosyasını (2-4-8mb),boot_file içine kopyala ,kaç mblik flash varsa cihazda ,önündeki " 2mb-, 4mb- , 8mb- " olan dosya adını "config.ini" olarak değiştirip dene bakalım.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
daha önce denendinizmi :saskin işe yaradımı ?

R Çevrimdışı

rikit

Aktif Üye
17 Şub 2020
136
44

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tamam usta sonra deneyecegim, fakat su Hellobox tool'u nasil isledigini bi türlü cözemedik, paneli nasil patch'liyor acaba.
Ben bir patclenmemis Hellobox yazilimini birde patchlenmis yazilimi karsilastirma yaptirdim, bir BOOT dosyasinda degisiklik birde ROOT dosyasinda degisiklik olmus fakat ROOT dosyasinda cok fazla degisiklik yapilmis, Hex editörle inceledim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tamam usta sonra deneyecegim, fakat su Hellobox tool'u nasil isledigini bi türlü cözemedik, paneli nasil patch'liyor acaba.
Ben bir patclenmemis Hellobox yazilimini birde patchlenmis yazilimi karsilastirma yaptirdim, bir BOOT dosyasinda degisiklik birde ROOT dosyasinda degisiklik olmus fakat ROOT dosyasinda cok fazla degisiklik yapilmis, Hex editörle inceledim
Çalışan yazılımın dosyalarını çalışmayan yazılıma kopyalıyor gibi görünüyor ,inan bakamadım ,ama çalışma prensibi böyle.Evdeki işlerimi bitirebilsem ,incelerim bakalım,kullanılmayan küçük bir balkonumuz var ,oraya raf yapmaya çalışıyorum,eve hırsız girince ,kalan aletlerimi toplayıp getirdim ,onlara yer yapıyorum gündüz (alet de denmez ama ne varsa getirdim) :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Cok gecmis olsun usta,önce islerini hallet bunun acelesi yok
Teşekkür ederim sevgili rikit ,işim bittiğinde foto almayı istiyorum,burada yayınlarım belki :)Ne çok malzeme almışım,çoğunu dağıttım,biraderime ve onun istemediklerini de dostlarıma,işe yarar elektronik malzemeleri de sevgili ömere vereceğim (abi kullanırım,ne demek dedi),neyse işte :)

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
yazılımlar 4 -4 mb ise yapılıyor farklı boyut ise onu bilmiyorum :saskin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

KULLANIM KILAVUZU PDF BENDEN SİZE HEDİYE

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt