K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
modlamadan sonra ?Cihaz açılınca ,kurulum yapmadan önce reset at bakalım ,pikoda bir yazılımda reset ile tuner çalıştı modlamadan sonra ,yani denemekte fayda var sevgili rikit![]()

modlamadan sonra ?Cihaz açılınca ,kurulum yapmadan önce reset at bakalım ,pikoda bir yazılımda reset ile tuner çalıştı modlamadan sonra ,yani denemekte fayda var sevgili rikit![]()

Aynı şey ,ha modlamışsın ha değiştirmişsin,fark yok arasındamodlamadan sonra ?![]()

Aynı şey ,ha modlamışsın ha değiştirmişsin,fark yok arasında![]()

Bende öyle yapmistim teraspy usta, fakat neden sinyal gelmedigini anlamis degilim, bir bu starsat'da birde starcom yazilimlarinda ayni durumu gözlemledimCihaz açılınca ,kurulum yapmadan önce reset at bakalım ,pikoda bir yazılımda reset ile tuner çalıştı modlamadan sonra ,yani denemekte fayda var sevgili rikit![]()
Fakat o islemi bende yaptim, yazilimlari unpack yapim panel.xml dosyasini degistirdim ama ise yaramadiiyi de buda aynı işi yapıyor
yazılımın yaptığı iş şu keymap ve panel dosyasını alıp diger dosyaya ekliyip sonra yazılım.bin gibi kayıt ediyor![]()
Panel ayrı zaten,led göstergeyi diyor panelde...Bende öyle yapmistim teraspy usta, fakat neden sinyal gelmedigini anlamis degilim, bir bu starsat'da birde starcom yazilimlarinda ayni durumu gözlemledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fakat o islemi bende yaptim, yazilimlari unpack yapim panel.xml dosyasini degistirdim ama ise yaramadi
Hayir onu yapmadim, ama yükleme programi onu yüklemeden önce yapmiyormu ?Panel ayrı zaten,led göstergeyi diyor panelde...
Flasherase yapıyorsun değilmi,yükleme yapmadan önce?
Yapıyor ama elle yapmakta fayda var ,her zamanHayir onu yapmadim, ama yükleme programi onu yüklemeden önce yapmiyormu ?
,ama halen sinyali alamaman biraz garip geldi bana ,yazılım modlaması tıpkı sx gibi oldu,yani sinyallerin gelmesi gerekirdi ,aklıma başka bir şey geldi şimdi ,theme klasörünü olduğu gibi diğer yazılıma atalım bakalım 
Oldu onuda sonra bir deneyim, ama ilk eraser ile önceki yazilimi tekrar deneyecegimYapıyor ama elle yapmakta fayda var ,her zaman,ama halen sinyali alamaman biraz garip geldi bana ,yazılım modlaması tıpkı sx gibi oldu,yani sinyallerin gelmesi gerekirdi ,aklıma başka bir şey geldi şimdi ,theme klasörünü olduğu gibi diğer yazılıma atalım bakalım
![]()
Deneme hiç,çünkü hata verdi ,crc hatası,ama sen de dene bakalım ,belki benim xp virtualboxta olduğundan yapmış olabilir.Oldu onuda sonra bir deneyim, ama ilk eraser ile önceki yazilimi tekrar deneyecegim
Pikoya sx yazılımını attığımda almıyordu sinyal, ama tuner değiştirince aldı ,hatta yazmıştım "beğenmedim yazılımını" diye o zamanlar mesajımda(ilk mesaj).Pikodan sinyal alabiliyormusun ? Bildigim kadariyla tunerleri ayni

Bende şaşırdım bu olayaCok tuhaf, acaba "factory reset" Tam manasiyla yapmiyormu yada yapipda hemen eski degerlerimi geri yüklüyor