Philips Vestel Samsung kararsız kaldım

S Çevrimdışı

selimmcinarr

Yeni Üye
25 Şub 2019
2
32
Herkese iyi günler iyi çalışmalar yeni evleneceğim bütçe tabiki önemli ama benim amacım sıkıntı çıkaracak bir durumla karşılaşmamak o yüzden yardımını zırhlı istiyorum.

Vestel 55ud9360
Vestel 55ud9650
Samsung 55nu8000
Samsung 55nu7400
Philips 55pus7503

Modelleri en çok dikkat ettiğim modeller çok bilgi sahibi değilim televizyonlar hakkında sadece görüntü olarak kıyaslama imkanım oldu vatan bilgisayarda Samsung Philipse göre renk canlılığı açısında kötü geldi

Benim genel itibariyle TV'den beklentim maç ve film izleme esnasında hareketli sahnelerde sıkıntı olmasın istiyorum, renkleri canlı göstersin ve IPTV bağlantısında sıkıntı çıkarmayan bir TV olsun. Eğer benim yazdığım modeller dışında öneriniz varsa belirtin, sizin deneyim ve bilgileriniz benim için değerli olacaktır

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
279
Allah tamamına erdirsin inşallah dostum. Ben yazdığın televizyonlardan sadece 55UD9650 yi biliyorum bende evleneceğim için o modelden aldım. 55UD9360 dediğin quantum olarak geçenler galiba. Bende iki modelede bakıp 9650 yi seçtim. Her ihtiyacını karşılayacağından eminim. Çok ince ve zarif duruyor. Çerçeve olarakta çok ince. Eğer Mb130 anakartlı olanlardan bulursan almanı tavsiye ederim. Mb120ler pek tatmin etmeyebilir seni. Ama dediğim gibi diğerlerini hiç bilmiyorum. Sadece Philipslerinde kalite olarak çok iyi olduğunu biliyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu listede hiç bir detaya girmeden tartışmasız NU8000 dyeceğim.

Yüksek parlaklık, Yüksek kontrast ve renk delisi olabileceğiniz bir tv dir ancak edge paneldir ve dolayısı ile edge panellerin kendisine has belli dezavantajlarını yaşarsınız. O listede yer alan her model için, bu listede olmayıp da yeryüzünde üretilmiş olan her model için bir kusur mutlaka ama mutlaka var, Burada önemli kıstas şu, Biz kusur mu arayacağız yoksa tv den keyif almaya mı bakacağız? :ok

S Çevrimdışı

selimmcinarr

Yeni Üye
25 Şub 2019
2
32
Bu listede hiç bir detaya girmeden tartışmasız NU8000 dyeceğim.

Yüksek parlaklık, Yüksek kontrast ve renk delisi olabileceğiniz bir tv dir ancak edge paneldir ve dolayısı ile edge panellerin kendisine has belli dezavantajlarını yaşarsınız. O listede yer alan her model için, bu listede olmayıp da yeryüzünde üretilmiş olan her model için bir kusur mutlaka ama mutlaka var, Burada önemli kıstas şu, Biz kusur mu arayacağız yoksa tv den keyif almaya mı bakacağız? :ok

Hocam sizin daha önce yazılarınızı okudum çok değerli bir insansınız sizin bilgileriniz benim için önemli fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Farkı bu bağlamda önemli mi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam sizin daha önce yazılarınızı okudum çok değerli bir insansınız sizin bilgileriniz benim için önemli fiyat

Elbette ki bir ürün ile ilgili öneri,de bulurken de bu kıstası göz önünde bulunduruyorum. NU8 serisi için değer diye düşünüyorum lakin PUS7503 de dikkatlerden kaçmıyor ona da bir parantez açabilirim ;)

Onun da kendine has sorunları var ama yapacak bir şey yok :))

Geri
Üst Alt