Philips TV ayak standı vidası

Mentraxmus Çevrimdışı

Mentraxmus

Yeni Üye
29 May 2020
12
33
Herkese merhaba arkadaşlar,

Philips 43 PUS 6501 model eski bir tv var.

Tayinden dolayı evi taşıdık. Taşımacılar vidaları kaybetmiş. Bulunduğum yerdeki Philips’e bakan yetkili servis de tv ayak getir vida bakalım diyor. Ama götürecek arabam da yok yer de uzak.

Doğunun en doğusunda bir yerdeyim.

Bu ayak vidasının ölçüsünü mm bilen var mı?

Mentraxmus Çevrimdışı

Mentraxmus

Yeni Üye
29 May 2020
12
33
Linkteki 6401 in ayağı, sizin için internetten arattım, yanında vidaları koymuş, hemen hemen aynı vidadır. Bulunmayacak özellikte bir vida değil. Elektronikçiler de veya hırdavatçılarda buna benzer vida bulunabilir.
Bulunduğum yer Yüksekova hocam. Philips yetkili servisine gittim 4 vidaya 600₺ dediler.

VESA bağlantısı için M6 yazıyor Deimos Deimos attığı linkteki vidalar da M6
inceleyip bugün alırım inşallah hocam

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
702
50
Teknik servisçi bu konuyu beğenmedi :kiskis

Şu garaj kültürünün bizim ülkemizde de iyice oturuşmasını dilerim. Ama yurdum insanının büyük çoğunluğu anahtar bile değiştiremez iken 4 vida 6oo kaatçılar çook ekmek yer.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Teknik servisçi bu konuyu beğenmedi :kiskis

Şu garaj kültürünün bizim ülkemizde de iyice oturuşmasını dilerim. Ama yurdum insanının büyük çoğunluğu anahtar bile değiştiremez iken 4 vida 6oo kaatçılar çook ekmek yer.
geçen hafta 85.000tl teklif aldığım mermer işini bügün aynı bölge mermeriyle başka firmaya 11.600tl hallettirdim.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
702
50
geçen hafta 85.000tl teklif aldığım mermer işini bügün aynı bölge mermeriyle başka firmaya 11.600tl hallettirdim.
Sahtedir, çakmadır, incedir, onlar sikortasız kaççak işçi çalıştürüyürdür, ötekiler ayda onyüzbin baloncuk sikorta ödüyürdür, zıttirilyon germencik dinarı(*) tükan gideri vardır, ötekiler kira bile ödemüyürdür, onnarın melmerleri radyazyonludur(**).... bik bik bik. Var mı daha.??

(*) Sene 90'lar, uzuuun bir teknik takibin ardından kriminalde görevli bir akrabam Germenciğe baskına gidiyor ekibiyle. Baya bir sahte dolar yakalıyorlar. Anlattığına göre ülkenin sağlam kalp para basılan yerlerinden biri imiş Germencik. Yakaladıkları dolarların yanında bir de "germencik dinarı" çıkıyor. Kriminalcinin dediğine göre adamlar gestetneri kalibre etmek için eğlencesine basmışlar. :haha

(**) Rosa porino ve balmaral granitlerinde diğerlerine göre daha fazla radyoaktif zımbırtı varmış. Doğal halleri öyle imiş. Yıllar önce endüstriyel mutfakçıda çalışırken öğrendiğim gereksiz bir detaydı. Saladbar neyin yapıyorduk otellere, granitçi dediydi. aslı astarı var mı bilmem tabi.

Geri
Üst Alt