Philips Televizyon Almak İstiyorum

Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Akşamlar Diliyorum 15000 TL Bütçem Var Hangi Philips Televizyon Modelini Alabilirim?
Aradığım Özellikler
  • Google Tv İşletim Sistemi
  • Ambilight Özelliği
  • Uygulamalardan Atmamalı​
  • Kanal Geçişleri Hızlı Olmalı
  • Mümkünse Hafızası Fazla Olmalı
  • Bluetooh Sürümü 5 Veya Üstü Olmalı
  • Mümkünse Televizyonun Ram Miktarı 3 Veya Üstü Olmalı

Ekstradan Merak Ettiklerim
  • Markanın Ücretsiz Kurulumu Varmı Yoksa Ne Kadar Bir Ücret Talep Ediyorlar?
  • Eğer Ücretli Kurulum Durumunda Kendimiz Kurulum Yaparsak Televizyon Garanti Dışı Kalıyormu?
  • Duvara Asmak İçin Ücretsiz Duvar Askı Aparatı Sağlıyorlarmı Sağlamıyorlarsa Duvar Askı Aparatı İçin Ne Kadar Bir Ücret İstiyorlar?
  • Her Hangi Sorunda Müşteriye Anında Destek Veriyorlarmı?
  • Televizyona Kaç Sene Garanti Sağlıyorlar?
  • Kutu Hasarlı Gelirse Veya Kurulum Esnasında Televizyonun Paneli Kırık Gelirse Ne Gibi Bir İşlem Oluyor Yeni Televizyon Gönderiyorlarmı?

Ceyaplarınız İçin Teşekkürler Tavsiye Forumu Kulanıcıları. İyi Forumlar Diliyorum.🥹

Birde Kumandasında Sesli Komut Özelliği Olmalı

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

FronX

Yeni Üye
16 Tem 2024
11
24
ekstra olarak sorduklarınla ilgili,
ücretsiz kurulum yapıyorlar eğer onlar degil sen yaparsan garanti dışı kalıyor.
müşteriye destek olayı daha çok aldığın yere göre değişiyor ve 2 yıl garantisi oluyor
kutu hasarlı gelirse kargocu gitmeden kargocuya söyleyip tutanak tutturuyorsun
ve sakın yetkili servis gelmeden kutunun bir yerine dokunma kendileri açsınlar eğer bir problem çıkarsa onlar tutanak tutarlar duruma göre ya değişim ya iade yapabilirler bu da aldığın satıcıya bağlı
geçen ay amazondan philips 50pus8808 modelini aldım 1 tane sıkışmış piksel çıktı diye amazon bana ürünün %20 fiyatını geri iade etti isterseniz iade edebilirsiniz dediler ben etmemeyi seçtim tv daha ucuza geldi o yüzden alırken düzgün yerlerden almayı unutma şimdiden hayırlı olsun

Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
ekstra olarak sorduklarınla ilgili,
ücretsiz kurulum yapıyorlar eğer onlar degil sen yaparsan garanti dışı kalıyor.
müşteriye destek olayı daha çok aldığın yere göre değişiyor ve 2 yıl garantisi oluyor
kutu hasarlı gelirse kargocu gitmeden kargocuya söyleyip tutanak tutturuyorsun
ve sakın yetkili servis gelmeden kutunun bir yerine dokunma kendileri açsınlar eğer bir problem çıkarsa onlar tutanak tutarlar duruma göre ya değişim ya iade yapabilirler bu da aldığın satıcıya bağlı
geçen ay amazondan philips 50pus8808 modelini aldım 1 tane sıkışmış piksel çıktı diye amazon bana ürünün %20 fiyatını geri iade etti isterseniz iade edebilirsiniz dediler ben etmemeyi seçtim tv daha ucuza geldi o yüzden alırken düzgün yerlerden almayı unutma şimdiden hayırlı olsun
Çok Teşekkürler

Geri
Üst Alt