Philips oled tv ekran sorunu

C Çevrimdışı

cemo61

Yeni Üye
26 Kas 2024
2
25
Arkadaşlar,selam yeni philips oled tv aldım.fakat görüntü de hafif hızlı hareketlerde bulanıklık oluyor kare hızı yetmiyor gibi video da çok net belli oluyor ama burayada video atamadm foto atabildim foto da pek belli olmuyor bu sorun neyden kaynaklıdır
IMG_9629.png

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Televizyonun modeli nedir ? Resimde görünmüyor ama herhangi bir uydu ya da tv box'a bağlı mı ? Motion ayarlarına bir göz atın, motion kapatıp deneyin.

C Çevrimdışı

cemo61

Yeni Üye
26 Kas 2024
2
25
Televizyonun modeli nedir ? Resimde görünmüyor ama herhangi bir uydu ya da tv box'a bağlı mı ? Motion ayarlarına bir göz atın, motion kapatıp deneyin.
Tv modeli 65OLED809/12 philips normal uydu da tv box da netflixde aynı sorun var bir dolu ayar yaptım ama düzelmedi motion ayarı nerden yapılıyor ve benim bu tv de öyle bi ayar varmıdır ki

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Tv modeli 65OLED809/12 philips normal uydu da tv box da netflixde aynı sorun var bir dolu ayar yaptım ama düzelmedi motion ayarı nerden yapılıyor ve benim bu tv de öyle bi ayar varmıdır ki
Her tv'de olur bahsettiğim ayar.

2:45'ten itibaren videoya bakın,

Hareket tarzları açıksa bir de kapalı deneyin. Kapalı ise açıp ''Bulanıklık Azaltma'' ayarı ile oynayın.

Geri
Üst Alt