F
ferhatggurbuz
Aktif Üye
- 29 Tem 2020
- 66
- 31
Kumanda komutu almıyor sadece ışık yanıyor açılma hareket yok
kumanda ile 062598 menü 467 tuşlarmısın. yazılımsal problem yoksa kapanıp açılır düzelmezse 3-4 defa deneyin olmazsa yazılım çökmüş olabilir.Yazılımsal olabilir mi acaba
merhabalar. 42PDL6907K/12 model philips tv sorunu bende de oluştu. Ttv izlerken bir anda ekran renklenip kapandı. sonra her iki saniyede 2 kez kırmızı ışık yanıp sönüyor.kumanda ile 062598 menü 467 tuşlarmısın. yazılımsal problem yoksa kapanıp açılır düzelmezse 3-4 defa deneyin olmazsa yazılım çökmüş olabilir.
Yazılım güncellemeyi deneyin Philips in sitesinden yazılım indirip talimatlara göre yüklemeyi deneyin. Düzelmezse anakart da işlem yapılması gerekir fakat servis arızalı kartı onarıma gönderiyor Philips teki sistem farklı onarılamayacak bir arıza anakart gönderiyor.@tekno
merhabalar. 42PDL6907K/12 model philips tv sorunu bende de oluştu. Ttv izlerken bir anda ekran renklenip kapandı. sonra her iki saniyede 2 kez kırmızı ışık yanıp sönüyor.
dediğiniz yöntem maalesef bende şle yaramadı.
philipse sordum yazılım güncelleme önerisi verdiler ama tv kapalı iken yazılım güncelleme yapamam ki zaten.
güç kablosunu çekip 2 dk bekledim defalarca ama yine de bir değişim olmadı.
yardımcı olur musunuz, teşekkür ederim.
yanıtınız için teşekkür ederim fakat tv kapalı, hiç açılmıyor o yüzden yazılım güncelleme yapamıyorum.Yazılım güncellemeyi deneyin Philips in sitesinden yazılım indirip talimatlara göre yüklemeyi deneyin. Düzelmezse anakart da işlem yapılması gerekir fakat servis arızalı kartı onarıma gönderiyor Philips teki sistem farklı onarılamayacak bir arıza anakart gönderiyor.