Philips kanal listesi bilgisayarda düzenlenir mi?

BöcekBaşı Çevrimdışı

BöcekBaşı 

Yeni Üye
31 Ağu 2019
46
36
Toshiba için böyle bilgisayar uygulaması vardı ama philips kanal düzenleme uygulaması var mıdır*

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Konu dışı ; Verdiğin bir linkte mavi apolet görüyorum yani havacı apolet oluyor bana göre fakat yaş olarak da 36 görünüyor :) ,merak ettiğimden soruyorum, ikisi arasındaki ilişki nedir acaba :alala

NOT:
Ben Gaziemir hava teknik okulları'ndan emekliyim, bu neden ile merak ettim :)

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,296
63
Kanal sıralamasını yapıyorum ancak sıralama sonradan kendi kendine orjinaline dönüyor maalesef olmadı.

Kardeş merhaba.Ben 2 hafta önce Ankara'daydım,kayınbiraderin komşusu yeni Philipps tv almış.Kanalları bir türlü istedikleri şekilde sıralayamamışlar.Benden rica ettiler,ben de ilk defa yeni model Philipps tv yi yakından gördüm,normal şartlarda kanal sıralamaya izin vermiyor.Sonra biraz inceleyinceTkgs açık olduğundan izin vermiyormuş.Onu kapattım ve istedikleri sıralamayı yaptım.Siz de bu şekilde yaparsınız.Kolay gelsin. :ok

BöcekBaşı Çevrimdışı

BöcekBaşı 

Yeni Üye
31 Ağu 2019
46
36
Konu dışı ; Verdiğin bir linkte mavi apolet görüyorum yani havacı apolet oluyor bana göre fakat yaş olarak da 36 görünüyor :) ,merak ettiğimden soruyorum, ikisi arasındaki ilişki nedir acaba :alala

NOT:
Ben Gaziemir hava teknik okulları'ndan emekliyim, bu neden ile merak ettim :)
Merhaba herhangi bir ilişki yok aslında site arkadaşıma ait normal bilgilendirme sitesi :)

Kardeş merhaba.Ben 2 hafta önce Ankara'daydım,kayınbiraderin komşusu yeni Philipps tv almış.Kanalları bir türlü istedikleri şekilde sıralayamamışlar.Benden rica ettiler,ben de ilk defa yeni model Philipps tv yi yakından gördüm,normal şartlarda kanal sıralamaya izin vermiyor.Sonra biraz inceleyinceTkgs açık olduğundan izin vermiyormuş.Onu kapattım ve istedikleri sıralamayı yaptım.Siz de bu şekilde yaparsınız.Kolay gelsin. :ok
Onu da denedim aslında TKGS kapatıyorum sonra yine eski yerine geliyor nasıl bir şeyse anlayamadım.

Geri
Üst Alt