BlackSea
Emektar
- 3 Eki 2017
- 1,937
- 32
Philips EP3246/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi yakın zamanda aldım. Almadan önce internetten izlediğim videolarda kutu açılımı , inceleme tarzı videolar çoktu ve herkes sadece 2 çeşit kahve ile test etmişlerdi makineyi ben aldıktan sonra sırayla bütün kahveleri çektim ve amatör şekilde bir video paylaştım .
Özellikle süt hazneli olduğu için tercih ettim . 3200 serisinin sanırım 4 modeli var en ucuzda en pahalı modelini kadar içinde ki kahveyi demleyen sistem aynı ama kahve yapma kısmında ki seçenekler de farklılık var en üst modelinde de ekran mevcut bence gereksiz . Bu modeli seçme sebebim sütü kendi haznesinde köpürtmesi kaynatması diğer düşük modellerde sütü cezve ile siz süt köpürtme çubuğuna tutuyorsunuz devamında kahveye ekliyorsunuz.Kahvelerine gelince çekirdeği kendi öğütüp gayet lezzetli kahveler yapıyor . Özellikle espresso içmeyi çok severim çok güzel köpüklü espressolar yapıyor sütlü kahve çeşitlerini de çok hızlı ve güzel yapıyor . Diğer kahve makinelerine göre çok fazla ses de yapmıyor gayet memnun kaldım . İç mekanızması temizlemesi çıkartması çok kolay .
Hızlı , pratik , lezzetli ve temizlemesi çok kolay çoğu şeyi düşünmüşler tamamen hayatı kolaylaştırmaya yönelik bir makine özellikle yoğun çalışan ve zamanı olmayanlar gibi yane benim gibi videoyu alta bırakıyorum iyi seyirler .