Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Arkadaş, vatandaşı mağdur etmek için elinden geleni yapmışsın, Vatandaş yılmamış ve gitmiş hukuk önünde hakkını aramış kazanmış, devlet kendisini haklı bulmuş ve senin vermediğin hizmeti almaya hakkı olduğu konusunda da KARAR almış
Sen kimsin de vatandaşın hakkı olan hizmeti vermiyorsun hadsiz!!!
Bakın vatandaşın yazdıkları burada.
Adem hocam merhaba nasılsınız hatırlarsanız Mayıs ayında Philips 65pus8204 bir TV almıştım TV de ışık sızmaları vardı 14 günlük iade hakkım vardı ama vatan bilgisayar TV i iade almamıştı tüketici hakem heyetine baş vurdum siz sonucunu bize de bildirin demiştiniz. dün sonuçlandı beni haklı bulmuşlar değişim kararı çıkmış bir tane philips servisi beni aradı gel değişim formu al dedi gittim aldım ama diyor ki eski TV i sizin teslim etmeniz lazım o kadar büyük ki normal binek araçlara sığmaz şimdi vatan bilgisayar in bir şubesine gidip görüşecem değişim için müşteri temsilcisi orada imza atmanız gerekiyor dedi nakliye sorununu oradan da soracağım
Yahu nedir bu milletin bu LG den PHILIPS den SONY den çektiği?
Bu kadar mı yüzsüz oldular artık?
Sen kimsin de vatandaşın hakkı olan hizmeti vermiyorsun hadsiz!!!
Bakın vatandaşın yazdıkları burada.
Adem hocam merhaba nasılsınız hatırlarsanız Mayıs ayında Philips 65pus8204 bir TV almıştım TV de ışık sızmaları vardı 14 günlük iade hakkım vardı ama vatan bilgisayar TV i iade almamıştı tüketici hakem heyetine baş vurdum siz sonucunu bize de bildirin demiştiniz. dün sonuçlandı beni haklı bulmuşlar değişim kararı çıkmış bir tane philips servisi beni aradı gel değişim formu al dedi gittim aldım ama diyor ki eski TV i sizin teslim etmeniz lazım o kadar büyük ki normal binek araçlara sığmaz şimdi vatan bilgisayar in bir şubesine gidip görüşecem değişim için müşteri temsilcisi orada imza atmanız gerekiyor dedi nakliye sorununu oradan da soracağım
Yahu nedir bu milletin bu LG den PHILIPS den SONY den çektiği?
Bu kadar mı yüzsüz oldular artık?