Philips 55PUS6551/12 Yeniden Başlatma Bootloop Sorunu

S Çevrimdışı

sergenduz 

Yeni Üye
22 Mar 2021
18
27
Resmi sitesindeki yazılımı indirdim usb bellek ile wipe cache partition yaptıktan sonra yükledim fakat hala açılışta logo ve sonrasıda yükleme ekranı gelip tekrar kapanıp açılıyor aynı şeyleri tekrarlıyor. Yardım edebilecek var mı?

S Çevrimdışı

sergenduz 

Yeni Üye
22 Mar 2021
18
27
İnternette yabancı forumlardan arayarak uzun uğraşlar sonucu QM16.3E dosyasını buldum wipedata factory reset gibi özellikleri recovery menüsüne ekliyor. (Rarın içindekileri Fat32 usb'nin içine atıp recovery menüsüne gelmeniz gerek.) Wipedata factory yaparak önbelliği ve hafızayı temizledim tv sorunsuz açıldı. Tıpkı telefonlardaki gibi hard reset olayı gibi. Bu tv de android sonuçta. İlginize yardımınıza teşekkür ederim. Dosyayı bu yazıya ekliyorum.

Z Çevrimdışı

zeks01

Yeni Üye
22 Şub 2022
1
29
İnternette yabancı forumlardan arayarak uzun uğraşlar sonucu QM16.3E dosyasını buldum wipedata factory reset gibi özellikleri recovery menüsüne ekliyor. (Rarın içindekileri Fat32 usb'nin içine atıp recovery menüsüne gelmeniz gerek.) Wipedata factory yaparak önbelliği ve hafızayı temizledim tv sorunsuz açıldı. Tıpkı telefonlardaki gibi hard reset olayı gibi. Bu tv de android sonuçta. İlginize yardımınıza teşekkür ederim. Dosyayı bu yazıya ekliyorum.
aynı sorun benimde başıma geldi nasıl yapacağız ustam.

S Çevrimdışı

sergenduz 

Yeni Üye
22 Mar 2021
18
27
aynı sorun benimde başıma geldi nasıl yapacağız ustam.
Yukardaki yazımın sonundaki dosyayı usb belleğe atın ve usbyi tvye takın. Tv'nin joystick düğmesini basılı tutarken aşağı doğru tutun. Tutarken tvnin fişini takın telefonlarda ki gibi android boot menüsü gelecek. Orada wipedata factory reset gibi yazılar görüceksiniz yukarıdan asağıya tek tek hepsini seçin tv ön belleği ve hafızasını temizleyecek. Bu şekilde yapabilirsiniz.

Geri
Üst Alt