Philips 55PML9507 televizyona pc yi nasıl kablosuz aktarabilirim?

M Çevrimdışı

merter2006

Yeni Üye
2 Kas 2020
21
44
philips 55PML9507 televizyona pc yi nasıl kablosuz aktarabilrim.pc den bağlan diyorum tv görünmüyor

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
PC Miracast destekliyorsa;

- Başlat'a tıklayın (Yani Windows 10 logosu),
- Ayarlar'a tıklayın (Dişli sembolü),
- Cihazlar'a tıklayın,
- Bluetooth ya da başka cihaz ekle'ye tıklayın,
- Kablosuz ekran veya takma birimini seçin.

Youtube gibi bazı uygulamalar için Miracast bile gerekmiyor, 2 cihaz da aynı ağa bağlıysa direkt tv'de oynat diyorsunuz tamam.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
PC Miracast destekliyorsa;

- Başlat'a tıklayın (Yani Windows 10 logosu),
- Ayarlar'a tıklayın (Dişli sembolü),
- Cihazlar'a tıklayın,
- Bluetooth ya da başka cihaz ekle'ye tıklayın,
- Kablosuz ekran veya takma birimini seçin.

Youtube gibi bazı uygulamalar için Miracast bile gerekmiyor, 2 cihaz da aynı ağa bağlıysa direkt tv'de oynat diyorsunuz tamam.
Bir zamanlar Kablosuz görüntü aktarımında PC' deki wifi kartının Intel üretimi olması gerektiği (Wi-di Desteği için) ya da Miracast, chromecast uyumlu başka bir üreticiye ait olması gerektiği ile ilgili bir bilgi almıştım. Ayrıca Philips Wifi ready şeklinde bir teknolojisinden ve bunun için dongle ihtiyacı olduğundan da bahsetmiş;

Buna bağlı hem PC' nin hem TV' nin uyumlulukları kontrol edilmeli. Kaldı ki PML9507 kullanım klavuzunda PC bağlantısı için kablosuz bağlantı seçeneği ile ilgili hiçbir anlatım yok. Yalnızca HDMI bağlantı yöntemlerini açıklamışlar.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,731
40
Bir zamanlar Kablosuz görüntü aktarımında PC' deki wifi kartının Intel üretimi olması gerektiği (Wi-di Desteği için) ya da Miracast, chromecast uyumlu başka bir üreticiye ait olması gerektiği ile ilgili bir bilgi almıştım. Ayrıca Philips Wifi ready şeklinde bir teknolojisinden ve bunun için dongle ihtiyacı olduğundan da bahsetmiş;

Buna bağlı hem PC' nin hem TV' nin uyumlulukları kontrol edilmeli. Kaldı ki PML9507 kullanım klavuzunda PC bağlantısı için kablosuz bağlantı seçeneği ile ilgili hiçbir anlatım yok. Yalnızca HDMI bağlantı yöntemlerini açıklamışlar.
PML9507 Chromecast destekliyor, PC'de miracast varsa bağlantı sorunu olmaması lazım.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
panel de Wireless and Networks>>>Wired/WiFi>>>DMR bölümünden;ON yap ancak bu metod daha çok
Telefon ve Tablet için uyumludur ama PC den denemedim çünkü benim PC hem eski hem de WiFi yok hem de
işim olmadığı için yapamıyorum ama PC yi ben direk GCard>>Panele HDMI kablo ile bağladım

Digital Media Renderer(DMR) genel de sıkıntılı veya zor bağlantılı veya tam stabil çalışmıyor veya OS de seçiyormu
onu bilmiyorum açıkçası W7/10 v.s gibi

imkanın varsa benim usülde bağlan PC ye başın sıkıntısız olur!
ya da tam ne iş yapacaksın böyle bir bağlantı ile??

belki bunun için sana başka alternatifler sunulabilir

M Çevrimdışı

merter2006

Yeni Üye
2 Kas 2020
21
44
panel de Wireless and Networks>>>Wired/WiFi>>>DMR bölümünden;ON yap ancak bu metod daha çok
Telefon ve Tablet için uyumludur ama PC den denemedim çünkü benim PC hem eski hem de WiFi yok hem de
işim olmadığı için yapamıyorum ama PC yi ben direk GCard>>Panele HDMI kablo ile bağladım

Digital Media Renderer(DMR) genel de sıkıntılı veya zor bağlantılı veya tam stabil çalışmıyor veya OS de seçiyormu
onu bilmiyorum açıkçası W7/10 v.s gibi

imkanın varsa benim usülde bağlan PC ye başın sıkıntısız olur!
ya da tam ne iş yapacaksın böyle bir bağlantı ile??

belki bunun için sana başka alternatifler sunulabilir
pcdeki filmleri tvye kablosuz aktarıp izlemek istiyorum.yada pcde oyun açıp kablosuz oyun kolu ile playstationla oynar gibi oyunu tvye yansıtmak gibi düşüncem var.pc anakartımda(asus x570 e-gaming)kendi bluetooth ve wifisi var.arçelik tvye pcden sağ alt köşeden bağlan dediğimde görüntü aktarılıyordu.pml9507 de yapamadım bi türlü.cihazlara giriyorum tvyi bulmadı.chromeden yayınla oluyor ama sadece sekme olarak yayınlıyor.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
pcdeki filmleri tvye kablosuz aktarıp izlemek istiyorum.yada pcde oyun açıp kablosuz oyun kolu ile playstationla oynar gibi oyunu tvye yansıtmak gibi düşüncem var.pc anakartımda(asus x570 e-gaming)kendi bluetooth ve wifisi var.arçelik tvye pcden sağ alt köşeden bağlan dediğimde görüntü aktarılıyordu.pml9507 de yapamadım bi türlü.cihazlara giriyorum tvyi bulmadı.chromeden yayınla oluyor ama sadece sekme olarak yayınlıyor.
Masa ustunude gösterir. Film dosyasıni da gösterir. Tarayıcıyı biraz kurcalayin bulursunuz.

Geri
Üst Alt