korkutsa
Aktif Üye
- 6 Kas 2020
- 65
- 47
Dsmart-Go kullanıyorum. "TV İzle" menüsünden canlı tv izlediğimde bir süre sonra problem yaşıyorum. Dsmart-Go uygulamasını Android TV'me uygulamayı ilk kurduğumda düzgün çalışıyor. 1-2 gün sonra "tv izle" bölümünde canlı televizyon izlemek istediğimde internette bağlanamıyormuş gibi ortada turuncu bir küre animasyonu sürekli devam ediyor, yayın gelmiyor.
Bu sırada "Seç izle" bölümünden herhangi birşey açılıp izlenebiliyor.
Önbellek ve verileri temizlesem de, uygulamayı kaldırıp kursam da düzelmiyor.
Tv'yi fabrika ayarlarına döndürüp yeniden kurduğumda düzeliyor. Yalnızca bir gün kadar. Sonrasında aynı problem tekrar ortaya çıkıyor. Ekte ekran görüntülerini paylaşıyorum. Teknik ekibe iletmeniz ve bir sonraki güncelleme ile sorunun düzelmesini rica ederim. Gerekirse teknik ekip benimle iletişime geçebilir, tv'ye sorunu anlamak amacıyla ek uygulamalar yükleyebilir.
TV: Philips 50PUS8505 2gb ram, 5gb depolama
Not: tv'yi fabrika ayarlarına döndürdükten sonra Dsmart Go dışında hiçbir ek uygulama kurmadan denedim, hibir ayar yapmadım ve fabrika ayarlarında bıraktım. Yine de problem tekrar etti. Toplamda 5 kez fabrika ayarlarına döndürdüm. Düzeliyor, o akam izliyorum bir sonraki gün bir seferinde de 2 gün sonra bozuldu.
Sizce sorun nedir? Ne deneyebilirim? Sizlerden de aynı sorunu yaşayan var mı?
Bu sırada "Seç izle" bölümünden herhangi birşey açılıp izlenebiliyor.
Önbellek ve verileri temizlesem de, uygulamayı kaldırıp kursam da düzelmiyor.
Tv'yi fabrika ayarlarına döndürüp yeniden kurduğumda düzeliyor. Yalnızca bir gün kadar. Sonrasında aynı problem tekrar ortaya çıkıyor. Ekte ekran görüntülerini paylaşıyorum. Teknik ekibe iletmeniz ve bir sonraki güncelleme ile sorunun düzelmesini rica ederim. Gerekirse teknik ekip benimle iletişime geçebilir, tv'ye sorunu anlamak amacıyla ek uygulamalar yükleyebilir.
TV: Philips 50PUS8505 2gb ram, 5gb depolama
Not: tv'yi fabrika ayarlarına döndürdükten sonra Dsmart Go dışında hiçbir ek uygulama kurmadan denedim, hibir ayar yapmadım ve fabrika ayarlarında bıraktım. Yine de problem tekrar etti. Toplamda 5 kez fabrika ayarlarına döndürdüm. Düzeliyor, o akam izliyorum bir sonraki gün bir seferinde de 2 gün sonra bozuldu.
Sizce sorun nedir? Ne deneyebilirim? Sizlerden de aynı sorunu yaşayan var mı?