Philips 43PUS6262 - Farklı Ülke Yazılımı

selfmachine Çevrimdışı

selfmachine

Aktif Üye
9 Eki 2018
59
42
Bu modele yaklaşık bir yıl sonra güncelleme geldi. Kullananlara duyurulur...

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bu modele yaklaşık bir yıl sonra güncelleme geldi. Kullananlara duyurulur...
Ilk mesajda bahsettiginiz programlari ben 7007 de sonradan aktif hale getirmistim.Tam hatirlamasam da smart icerigi ilk kurulumda secmistim diye hatirliyorum,cok kisa deneme amacli tutup satmistim. Ülke farki yüzünden calismadi,sizin ülkeniz icin gecerli degil uyarisi vardi. IP kontrolü yapiyorlar,sadece haberler uygulamasi demo calisti diye hatirliyorum.

selfmachine Çevrimdışı

selfmachine

Aktif Üye
9 Eki 2018
59
42
Ilk mesajda bahsettiginiz programlari ben 7007 de sonradan aktif hale getirmistim.Tam hatirlamasam da smart icerigi ilk kurulumda secmistim diye hatirliyorum,cok kisa deneme amacli tutup satmistim. Ülke farki yüzünden calismadi,sizin ülkeniz icin gecerli degil uyarisi vardi. IP kontrolü yapiyorlar,sadece haberler uygulamasi demo calisti diye hatirliyorum.
Biraz detaylandırabilir misin, nasıl yapmıştın? 7007 nedir mesela?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Biraz detaylandırabilir misin, nasıl yapmıştın? 7007 nedir mesela?
55pfl7007/12 ..vestel ve samsung da smart icerigi ülkeye göre farklilik gösteriyor bazilari ilk kuruluma göre otomatik cikiyor,bahsettiginiz uygulamalar ilk kurulumda ingiltere ülke olarak secilirse vestel ve ürünlerinde cikar ama ingilterede degilseniz kullanamazsiniz..Samsunga sonradanbazi uygulamalari ekleyebilirsiniz,ama phlips de net olarak hatirlayamadim nasil yaptigimi..Elimde pfs 8 serisi var,eger sorununu cözüp calistirabilirsem nasil oldugunu dener,sonucu burada paylasirim.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
VPN ile aşılabiliyor ama bu sefer de karşı taraf da şayet o VPN desteklenmiyorsa yine işe yaramıyor!

VPN kesin çözüm bazı işlerde yarar bazılarında yaramaz

Ülke seçimi değiştirmek ise başka bir durum ve bu sefer yine takılıyorsunuz!
çünkü IP den sizi çakıyorlar ülke Türkiye görünüyor çünkü:kiskis

ama bazı paneller de vaya çeşitli cihazlarda ülke seçimi yapılabiliyor ama bunda zaten
kısıtlama yoksa her bir şeyi de çalılıyor uygulamalar olarak!

benim eski Tosh TV de ülke UK dir her zaman sıkıntı da çıkmadı
ama her TV de veya cihaz da böyle değildir

bir aralar Humax 4K Receiver almıştım,bir baktım bir dünya interaktif ve değişik uygulamalar
var,hoşuma gitti TV kanalları haricinde bir sürü şey izlerim dedim,başladım tek tek tıklamaya
ülen bir tanesi bile çalışmadı gitti yaw!

sürekli uyarı geliyordu ...bu hizmet için sizin ülkenize bu destek verilmez... diye

halbuki ülke "Germany" seçmiştim ama yemedi yaw!
bir ara uğraştım sanırım VPN de atmıştım ama onuda yemediler:hihi

Geri
Üst Alt