selfmachine
Aktif Üye
- 9 Eki 2018
- 59
- 42
Bu modele yaklaşık bir yıl sonra güncelleme geldi. Kullananlara duyurulur...
Ilk mesajda bahsettiginiz programlari ben 7007 de sonradan aktif hale getirmistim.Tam hatirlamasam da smart icerigi ilk kurulumda secmistim diye hatirliyorum,cok kisa deneme amacli tutup satmistim. Ülke farki yüzünden calismadi,sizin ülkeniz icin gecerli degil uyarisi vardi. IP kontrolü yapiyorlar,sadece haberler uygulamasi demo calisti diye hatirliyorum.Bu modele yaklaşık bir yıl sonra güncelleme geldi. Kullananlara duyurulur...
Biraz detaylandırabilir misin, nasıl yapmıştın? 7007 nedir mesela?Ilk mesajda bahsettiginiz programlari ben 7007 de sonradan aktif hale getirmistim.Tam hatirlamasam da smart icerigi ilk kurulumda secmistim diye hatirliyorum,cok kisa deneme amacli tutup satmistim. Ülke farki yüzünden calismadi,sizin ülkeniz icin gecerli degil uyarisi vardi. IP kontrolü yapiyorlar,sadece haberler uygulamasi demo calisti diye hatirliyorum.
55pfl7007/12 ..vestel ve samsung da smart icerigi ülkeye göre farklilik gösteriyor bazilari ilk kuruluma göre otomatik cikiyor,bahsettiginiz uygulamalar ilk kurulumda ingiltere ülke olarak secilirse vestel ve ürünlerinde cikar ama ingilterede degilseniz kullanamazsiniz..Samsunga sonradanbazi uygulamalari ekleyebilirsiniz,ama phlips de net olarak hatirlayamadim nasil yaptigimi..Elimde pfs 8 serisi var,eger sorununu cözüp calistirabilirsem nasil oldugunu dener,sonucu burada paylasirim.Biraz detaylandırabilir misin, nasıl yapmıştın? 7007 nedir mesela?