mightythor
Aktif Üye
- 6 Tem 2018
- 499
- 50
Adem Helvacı üstad selamlar.Öncelikle tüm emekleriniz için teşekkürler.Benim Philips 40 PUK 6400 tvde 1 sene evvel ses var görüntü yok sorunu olmuştu,Philips servise gittiğinde yanlış hatırlamıyorsam 500 tl ye tamir ücreti ödemiştim,içime kurt düşmüştü ama mecbur yaptırmıştım.Şu an aynı sorunu yaşıyorum hatta ilk önce ekranın ortasının biraz altı yatay olarak kararmıştı dün ise tamamen karardı.Bir kaç saat sonra tvyi fişe taktığımda oldukça kararmış şekilde Philips logosunu gördüm sonra android yazısı geldi ve o karanlık kısım yanıp sönüyordu.Tvnin sesini açtığımda ses barı falan yukardan aşağı doğru kararmış şekilde görünüyordu.Herhalde tüm ledler gitmiştir diye düşünüyorum.İlk tamirde de led değişimi falan yapmamışlardır büyük ihtimalle. Şimdi sizin tvparcalariburada.com sitesinden arattığımda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ledleri buldum bunlardan satın alıp kendi tanıdığım televizyon tamircisi abimize 100 TL karşılığında taktıracağım.Toplam 4 adet led bar görünüyor,herhalde bir yanlışlık yoktur diye düşünüyorumEkteki fotoğraflardaki halden sonra ekran dediğim gibi tamamen karardı.Bu arıza karşısında yorumunuz nedir?