Öneriniz için teşekkür ederim.Fakat kendi sitesindeki yazilimi attigimda birşey değişmedi.Tv nin ilk arızası Tv yi açınca philips logosu geliyor hemen kapanıyordu.Resmi sitesindeki yazilimi denedim değişen birşey olmadı.Google da arama yapınca mb95 kurtarma yazilimi buldum tv ye yükledim.Bu sefer sürekli philips logosunda kalıyor kapanmıyor stand by ışığı yanip sönüyor sürekli.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Şimdi denedim ilk haline döndü start alıyor philips logosu geliyor kapaniyor tekrar.mb95 kurtarma yazılımı olmaz . siz full yazılımı tekrar deneyin
anakart da nand flash arızalı olabilir. full yazılım nand içinde barınır.Şimdi denedim ilk haline döndü start alıyor philips logosu geliyor kapaniyor tekrar.
Dıger yazilimi alıyor ama onda da kapanmiyor sürekli philips logosunda kalıyor.flash arızalı olsa yazilim almaz diye düşünüyorum.Belkide dediğiniz gibi nand flash bozulmuşta olabilir.Tesekkurler yardımlarının için.anakart da nand flash arızalı olabilir. full yazılım nand içinde barınır.
Peki yüklenirse kumanda uydurabilirmiyiz.Hangi panel kod araliğini denemem gerekir.Anakartiniz mb95 vestel üretimi ,vestel ful yazilimlarindan deneme yapmaniz mümkün ama yüklenirse kendi kumandasi kesinlikle calismaz,philips sitesinden de full yazilima ulasmaniz mümkün degil...
vestel üretimi tv kumandalari genelde birbirine uyumludur,jvc toshiba haric..Ama hangi markaya ait yazilimi yüklediginizi bilemeyeceginiz icin biraz risk var.Peki yüklenirse kumanda uydurabilirmiyiz.Hangi panel kod araliğini denemem gerekir.
Saolun yardımlarınız için.Artık deneme yanılma yöntemiyle bir sonuca ulaşmaya çalişacağımvestel üretimi tv kumandalari genelde birbirine uyumludur,jvc toshiba haric..Ama hangi markaya ait yazilimi yüklediginizi bilemeyeceginiz icin biraz risk var.
Sorun çözülmüştür.Besleme kartındaki 2 adet arızalı diyotu değiştirdim düzeldi.İyi akşamlar.
Yeni anakart alıp taktım sorun hala devam ediyor.Tv açılıyor logo gelip kapaniyor.Sorun besleme kartında olabilir mi acaba.Besleme kartında sorun olsa eski anakart a yazilim atmıştım philips logosunda kalıyor ama kapanmıyor.
Arızayı tam olarak nerede aramam lazım.Besleme kartında mi yoksa tcon da mi.Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler.
hangi diyotları değiştin değiştin paylaşabilir misindeğiştirdi