Peki ya Devlete Karşı Tüketici Hakları? (Video İçerir)

I Çevrimdışı

ibrahimykr1

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Abi çok güzel videolar çekiyorsun. Amma lakin kızmazsan bir maruzatım olacak. Sandalyede sallanmasan keşke yani sağ sol yapıyorsun ya yeminle çok gözüme battı. Normalde kesinlikle bu tarz şeyleri görmem. Hiçte takıntım yoktur..

Video'ya gelirsek değindigin konular gerçekten çok ama çok önemli. Videonun başındaki şiir hoşuma gitti. O kitabı nereden bulabilirim okumak isterim, eski bir yazar olarak bana çok şey katacağını düşünüyorum. Saygılarımla

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Benim internet kesik mobil sınırlı izleyemiyorum
İnternet gelince izleyeceğim çok içerik olacak :haha

mattik Çevrimdışı

mattik

Aktif Üye
29 Kas 2021
74
41
Adem Helvacı Adem Helvacı yine ufkumuzu algimiz acan bir video, dilinize saglik.
Hayatimda sadece bir defa radar cezasi geldi, o da hiz limiti 70 di, arkamdan gelen kamyon kornaya basa basa yol istiyordu, o kadar yaklasti ki artik arabayi ezip gececek diye hissettim. Sag seritte de hemen yanimda arac vardi. Kamyona yol vermek ve sagimdaki araci sollamak icin gaza bastim ve 87 km hizla ceza geldi. Halbu ki ben kaza olmasin diye hiz yapmistim.
Ittiraz etme hakkim var miydi bilmiyorum ancak kaza olmasin diye hiz yaptim desem bile ispatlayamazdim. Cezaya razi oldum. Bana da gecmis olsun. Allah beterinden esirgesin. (:

RUHİTAN Çevrimdışı

RUHİTAN 

Aktif Üye
11 Tem 2021
260
65
Mahkemeye başvurun da görün gününüzü... Buna benzer bir konu açmıştım... Emniyete giderek bizzat polislere danıştım. "Hocam kesinlikle haklısın. Mahkemeye verdiğinde, davayı kazanır ve bu cezayı ödemezsin..." dediler. Mahkeme sürecini anlattım. Aynı mahkemeden üçer ay arayla aynı celp dört defa geldi. ve yaklaşık 20 ay sonraki sonuç: Ben haksızmışım... Aziz nesin'in bir saptaması vardır: " 'Polis' mi diyorsunuz yoksa 'polisimiz' mi? 'Devlet' mi diyorsunuz yoksa 'Devletimiz' mi? Kullandığınız kavram, sizin onu benimseyip benimsemediğinizi gösterir..." Bu kadar açık... 70 yıldır bu ülkede 'Devletimiz' yok. 'Polisimiz' yok... Son on yıldır da 'Askerimiz' kalmadı ne yazıkki... İt, kopuk, çapulcu, vurguncu, hırsız ve mafya takımına her şey serbest ama kurallara uyan vatandaşın, bin tepesine...

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
412
Beşerin olduğu yerde hatanın da olması muhtemeldir Kıymetli Adem Bey. Yargı bunları çözmek için var.

Minicik küçücük bir düzeltme. Sulh Ceza Mahkemeleri kapatıldı. İtirazlar Sulh Ceza Hakimliğine yapılıyor. Ki bu işlem de artık internet ortamı rahatlığında yapılabilmekte.

Kesilen cezanın hukuki bir dayanağı bulunmadığını düşünüyorsak mutlaka itiraz etmeliyiz.

Geri
Üst Alt