Selamlar; forumda örnekleri inceledim yapılması gerekenleri yaptım fakat usb ye kaydettiğim yayınların TS dosyalarını ne herhangi bir player ile nede format converterile çevirip hiç bir şekilde izleyemiyorum :(
hepsini denedim ama tekrar deneyeceğimPVR partition format type check hex değerini 0x00000000 yada check box işaretini kaldırmalısınız bunları yapıp swprofile dosyanızı tv ye tekrar gönderdiyseniz ve sonuç alamadıysanız flash disk takılı iken yayını kumanda üzerinden 5 10 saniye kadar durdurup sonra yayını ileri sardırarak normal zamana getirip kayıt almaya başlayın
Malesef iki yöntemde işe yaramadı benim çihazda; gom player,potplayer,vlc hiçbiri açmıyor dosya uzantsını farklı ts dosyaları var elimde onlar açılıyor bu programlar ile faket tv kayıtları malesef açılmıyorhepsini denedim ama tekrar deneyeceğim
teşekkürler...
deniyorum hemenAçılmadığına göre tv hala şifreleme yapıyor kayıtlara demektir bir ihtimalde olsa tv nin fişini çekip takmadıysanız deneyin derim bazen profil dosyaları fişi çekip takmadan yapılanmıyor

İsterseniz swprofile dosyanızı bi gönderin bakayımMalesef olmadı ;( sağlık olsun çokta zorlamaya gerek yok...
Birde BS playeri denermisinizSelamlar; forumda örnekleri inceledim yapılması gerekenleri yaptım fakat usb ye kaydettiğim yayınların TS dosyalarını ne herhangi bir player ile nede format converterile çevirip hiç bir şekilde izleyemiyorum :(
![]()
ben bir çok proğramla ts dosyalarını izliyorum ama vestelden aldıklarım sanki şifreli gibibende ilk başta dvr cihazından kayıt almıştım ve ts dosya uzantılıydı. sonra fark ettim ki kayıt dosya biçimi değiştiriliyormuş. avi seçmiştim ve kafam rahatladı.
ama ben yanlış hatırlamıyorsam ts uzantısını vlc player yada divxs playerle izlemiştim
Bs playerde zaten kodec olmadıgı zaman oynatmıyor videoyu
Selamlar; forumda örnekleri inceledim yapılması gerekenleri yaptım fakat usb ye kaydettiğim yayınların TS dosyalarını ne herhangi bir player ile nede format converterile çevirip hiç bir şekilde izleyemiyorum :(
![]()