o referans numarası ile üye olursan arkadaş kazanacak elbetteBu tip uygulamalara nedense hiç itibar etmiyorum. Ne kadar kazandınız şu ana kadar?
o referans numarası ile üye olursan arkadaş kazanacak elbette
estağfurullah benim öyle işler ile ilgim olmazBen soruma cevap alamadım. Geliştirici siz misiniz yoksa?
estağfurullah benim öyle işler ile ilgim olmaz
Sorunun cevabı: referans numarası ile kaydol- sen bekle ben kazanayım. Arkadaş hiç bir açıklama yapmadan bunu paylaştıysa mantıken uzak kere uzak durmak lazım bu tür işlerden. Yani sorunun tam net cevabını almanız mümkün değil.?Sorumun cevabı nedir? No SS no güven.
Sorunun cevabı: referans numarası ile kaydol- sen bekle ben kazanayım. Arkadaş hiç bir açıklama yapmadan bunu paylaştıysa mantıken uzak kere uzak durmak lazım bu tür işlerden. Yani sorunun tam net cevabını almanız mümkün değil.?
o zaman günaydın, sabah şerifleriniz hayırlı olsun efendimKonuyu açan sizsiniz sandım kusura bakmayın, sabah mahmurluğu diyelim.
o zaman günaydın, sabah şerifleriniz hayırlı olsun efendim
Doğru, işin o tarafı da var. Gerçi nerelere kimlik bilgilerimizi vermiyoruz ki?yem (para kazanmak) hikaye kimlik avı için yapılmış bir uygulama kısacası sizin datanızı başka şirketlere satıyorlar
Yorumlarda birisi yazmış, "hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum" diye...
Uygulamayı yükle, bütün izinleri ver, sonra ben yokum de... insanoğlu çok tuhaf.