Panel yazılımı

ahmetozyurek Çevrimdışı

ahmetozyurek

Yeni Üye
14 Nis 2022
5
36
Merhaba,
Pnl: 23398779

20241223_180336.jpg

yazılımı lazım. Forumda buldum konuyu fakat link çalışmıyor. Elinde panel yazılımı olan arkadaş varsa çok sevinirim.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,662
73
OK. Save the panel profile from the TV and post it here.
1. Format a stick with FAT32
2. Create a folder called downloadpq.mb140 on the stick
3. Turn on the TV and type MENU 4725
4. Go to USB Options and type OK on the remote control
5. After 10 seconds you can remove the USB stick and you will have some files on the stick.
6. You post them here.

ahmetozyurek Çevrimdışı

ahmetozyurek

Yeni Üye
14 Nis 2022
5
36
OK. Save the panel profile from the TV and post it here.
1. Format a stick with FAT32
2. Create a folder called downloadpq.mb140 on the stick
3. Turn on the TV and type MENU 4725
4. Go to USB Options and type OK on the remote control
5. After 10 seconds you can remove the USB stick and you will have some files on the stick.
6. You post them here.
Yüklemem gereken yazılımın linkini de paylaşırsanız çok sevinirim.

Deimos Çevrimiçi

Deimos

VIP
6 Nis 2018
874
Benim sorunum zaten panel dosyasını bulamamam. Tvye aktarım kısmını biliyorum. Sayfa da buldum fakat link çalışmıyordu.
Siz panel dosyasını Televizyonunuzdan alıp buraya yükleyeceksinizki ona göre editleyip veya kontrol edip size geri gönderecekler. TV den panel dosyasını nasıl alacağınız açık şekilde yazılmış. teraspy teraspy By_Trol By_Trol bendemi yanlışlık var? Doğru anladıysam siz arkadaşa anlatırmısınız.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,736
65
Siz panel dosyasını Televizyonunuzdan alıp buraya yükleyeceksinizki ona göre editleyip veya kontrol edip size geri gönderecekler. TV den panel dosyasını nasıl alacağınız açık şekilde yazılmış. teraspy teraspy By_Trol By_Trol bendemi yanlışlık var? Doğru anladıysam siz arkadaşa anlatırmısınız.
Sevgili Deimos Deimos ,yazdıkların doğru yanlışlık yok, sadece bir "tık" ileride dosya alma işlemi :hihi

Geri
Üst Alt