Panel arizasi mi

V Çevrimdışı

victory 

Aktif Üye
2 Ara 2017
130
Komsum yeni bir eve tasiirken tv yi kutusuna koyup dikkatli sekilde tasiyip yeni eve duvara asmis ama goruntu bu sekilde ses var goruntu bu.ama su varki tv nin orjinal 2 parcadan olusan duvara vidalanan tv aski aparatinin ikiside yukarda takilmamis biri sol yukari biri sag asagi takilmis tv sanki kasmis gibi yamuk acaba bu yuzdenmi olmustur.bana oyle geldi cunku panelde darbe yok

20180602_223356-jpg.jpg

20180602_223317-jpg.jpg

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Komsum yeni bir eve tasiirken tv yi kutusuna koyup dikkatli sekilde tasiyip yeni eve duvara asmis ama goruntu bu sekilde ses var goruntu bu.ama su varki tv nin orjinal 2 parcadan olusan duvara vidalanan tv aski aparatinin ikiside yukarda takilmamis biri sol yukari biri sag asagi takilmis tv sanki kasmis gibi yamuk acaba bu yuzdenmi olmustur.bana oyle geldi cunku panelde darbe yok
Fotodan kırık gibi gorunuyo. Canlı gözle baktıgınızda siz ne gördünüz acaba.
Arkadan kasma yaptıysa ekrana zarar vermiştir buyuk ihtimalle

V Çevrimdışı

victory 

Aktif Üye
2 Ara 2017
130
Panele bakinca gozle gorulen bir hasar kirik ve hasar izi gorunmuyor ses var goruntu ise bu sekilde tv de daha yeni 2 taksiti verilmis 55 inc vestel

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Panele bakinca gozle gorulen bir hasar kirik ve hasar izi gorunmuyor ses var goruntu ise bu sekilde tv de daha yeni 2 taksiti verilmis 55 inc vestel
Valla isterse sıfır olsun tv. Arkadan kasma yaptıysa heleki vidaysa bu ekranı çatlatma ihtimali yüksek dıye düşünüyorum ben. Umarım başka birşeydir

V Çevrimdışı

victory 

Aktif Üye
2 Ara 2017
130
Arka aydinlatma var flas ile deneyecrktim aydinlatma tv arkasindan gorunuyor

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
Ekran Kırık Büyük İhtimal Servisi Çağırsanız da Kullanıcı Hatası Deyip Ekran Değişimi İçin Para İsteyecekler veya üstüne para verip artık tv yi kaça sayarlarsa tv önerirler şahsi fikrim budur umarım yanılırım da ucuz atlatırsınız müşteri hizmetlerinin çözeceği birşey

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Panel Kırılmış kardeşim geçmiş olsun.

Uğraşmayın yeni tv bakın lütfen.

Eviniz sigortalı ile hasar kapsamına aldırabilirsiniz.

Geri
Üst Alt