selam üstad benim Panasonic viera txl47etw5 televizyonum var ve sorunum şu tüm HDMI girişleri çalışmıyor ( yanlış anlamadıysam kısa devre) ayrıca tv HD kanalları göstermiyor eğerki HD kanal açacak olsam tv kendini kapatıp açma işlemine geçiyor sürekli olarak. bende çözümü zar zor normal kanala getirerek sadece normal yayınlardan oluşan favori kanallar oluşturdum o şekilde kullanıyorum.ayrıca ağ bağlantısından video izletmiyor gene kendini kapatyor..Tv seri halde kendi kendine kapanıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor..
3 senedir bu şekilde idare ediyorum ama artık resmen baydı..incelemediğim site kalmadı.bugün size denk geldim ve baya bir videonuzu seyrettim.dürüstlüğünüze güvenerek sizden bilgi almak istedim..incelediğim sitelerden sadece birinde bir bilgi vardı yabancı kaynaklı o bilgi de anakart üzerinde ki IC kodlu parçanın değişimi idi..galiba HDMI ları kontrol ediyor..peki sorun o ise ve onu değissem diğer HD kanal açamama ve gerek usbden gerek ağ üzerinden video seyredememe sorunu da düzelirmi..bu metal braketin altında ki chip..anakart modelim şu..
TNPH0993 3 A , TXN/A10TYUE , sizden acile cevap bekliyorum üstad.
Teşekkürler.
3 senedir bu şekilde idare ediyorum ama artık resmen baydı..incelemediğim site kalmadı.bugün size denk geldim ve baya bir videonuzu seyrettim.dürüstlüğünüze güvenerek sizden bilgi almak istedim..incelediğim sitelerden sadece birinde bir bilgi vardı yabancı kaynaklı o bilgi de anakart üzerinde ki IC kodlu parçanın değişimi idi..galiba HDMI ları kontrol ediyor..peki sorun o ise ve onu değissem diğer HD kanal açamama ve gerek usbden gerek ağ üzerinden video seyredememe sorunu da düzelirmi..bu metal braketin altında ki chip..anakart modelim şu..
TNPH0993 3 A , TXN/A10TYUE , sizden acile cevap bekliyorum üstad.
Teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: