Ortopedik Yatak

• Konbuyu başlatan tekavci
  • Başlangıç tarihi
T Çevrimdışı

tekavci

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Selam
çift kişilik ortopedik full olur nasıl olursa olsun kullanana yeni almış memnun kalmış arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var
ölçüler 150*200 veya 160*200 olur.

bu ürünü alanlar çok memnun oldugunu gördüm
sizce nasıl bir yatak.
bir kerede işi çözelim diyorum.
pedli yataklarda ped kısmı terletmeye neden oldugu için elyaf kullanıyorlar sorun oluyor.
pek tavsiye etmiyorum.
bu hafta bir yatak alalım.

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
Yatak olayında görüp deneme alma tarafındayım internet yanıltır pişman olmamak için çevrenizdeki mağazalardan almanız makul olur bence yinede siz bilirsiniz bir sorun çıksa geri gönder birsürü iş tabiki olmayadabilir garantili ürünlere bakınız

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,796
en180*boy220 bedline golf 80dansite Yaysız Visko Yatak 5 yıldır kullanıyorum gayette memnunum.

visko ortam ısısına gore sertlıgı degısır buna dıkkat ederek alın.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
çok aferdersiniz bir eşşeklik edip ortopedik yatak aldık almaz olaydık deneyip alın. belfıtığım var şuan yatak ortopedik olduğu için sert geliyor sabah heryerim ezilmiş olarak kalkıyorum. siz siz olun yatarak deneyin vede yumuşak yatak alın.

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
Visco yataktan çekiniyorum biraz. Ya çok değişik gelir de beğenmezsek diye. Çok farklı mı yaylıdan. Artısı eksisi nedir? Mağazada da denemek lazım tabi

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Bu yataklarda yay yok yoğunluğu yüksek yumuşak sünger gibi düşünün ama sünger değil.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,796
eski forum hortlakçılarından olarak dalış yapayım Sota Sota başkan ne diyon visko yatak olayına? Bana güncel tavsiye lazım. 160x200 ölçü. F/P ürün arıyorum
10 yıldır aktif olarak kullanıyoruz.
Visko yatak kullanıyorsanız yazları vıcık vıcık kışları kazık gibi olur.
Bu yüzden evde yaz-kış iklimlendirme şart

Ayrica dansite seçimini vücut ağırlığına göre yapılmalı ama kg göre uygun olsada vücut rahat edemeyebiliyor.
Mutlaka bir bayide test edin.

Bizim yatak 100 dansite yani en sert modeldi.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
10 yıldır aktif olarak kullanıyoruz.
Visko yatak kullanıyorsanız yazları vıcık vıcık kışları kazık gibi olur.
Bu yüzden evde yaz-kış iklimlendirme şart

Ayrica dansite seçimini vücut ağırlığına göre yapılmalı ama kg göre uygun olsada vücut rahat edemeyebiliyor.
Mutlaka bir bayide test edin.

Bizim yatak 100 dansite yani en sert modeldi.
Tam da bunları söyleyecektim. Yatarken sauna etkisi için (Özellikle yazın) kesinlikle visco tavsiye ederim. Kışın bir nebze faydası oluyor çünkü yine sıcaklatıyor. Bizim kullandığımız visco 60 dansite takviyeli yaylı yatak. Açıkçası yatağın konforundan çok memnunuz ancak visconun sıcaklığı mefhumu bazen yüzeyinden söktürecek hale geliyor. Deneme için visco bir yastık ile bir süre geçirmek fikir verebilir diye düşünüyorum. (Visco yastıklarda da benim hiç sevmediğim gömülme hissi oluşuyor. Hafızalı yapıda olduğu için vücut parçasının yapısına, şekline bürünene kadar gömülüyor. O da kişisel olarak benim hiç hoşuma gitmiyor.)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,796
Tam da bunları söyleyecektim. Yatarken sauna etkisi için (Özellikle yazın) kesinlikle visco tavsiye ederim. Kışın bir nebze faydası oluyor çünkü yine sıcaklatıyor. Bizim kullandığımız visco 60 dansite takviyeli yaylı yatak. Açıkçası yatağın konforundan çok memnunuz ancak visconun sıcaklığı mefhumu bazen yüzeyinden söktürecek hale geliyor. Deneme için visco bir yastık ile bir süre geçirmek fikir verebilir diye düşünüyorum. (Visco yastıklarda da benim hiç sevmediğim gömülme hissi oluşuyor. Hafızalı yapıda olduğu için vücut parçasının yapısına, şekline bürünene kadar gömülüyor. O da kişisel olarak benim hiç hoşuma gitmiyor.)
Gömülmek istemiyorsan yüksek dansite tercih edeceksin.
80-100 gibi buda yatağın fiyatı çok ciddi arttırıyor.
Benim kullandığım yatakta yay yok
16cm latex sünger + 9cm visko şeklinde imal edilmiş. (ölçüler tam aklında değil)
2013 yılında 180x220 ebatını 3600tl almıştım.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Gömülmek istemiyorsan yüksek dansite tercih edeceksin.
80-100 gibi buda yatağın fiyatı çok ciddi arttırıyor.
Benim kullandığım yatakta yay yok
16cm latex sünger + 9cm visko şeklinde imal edilmiş. (ölçüler tam aklında değil)
2013 yılında 180x220 ebatını 3600tl almıştım.
Fiyatı arttırmasını geçtim, pamuk yastığın hissini bana vermiyor. Bunlar kesinlikle bireysel tercihler. Sadece o hafıza özelliğini ortaya çıkarmak için kalıplaşması bile benim gömülme hissiyle rahatsız olmama yetiyor. ;)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,796
Fiyatı arttırmasını geçtim, pamuk yastığın hissini bana vermiyor. Bunlar kesinlikle bireysel tercihler. Sadece o hafıza özelliğini ortaya çıkarmak için kalıplaşması bile benim gömülme hissiyle rahatsız olmama yetiyor. ;)
Benim gibi kütleli bireyler için bence en uygun yatak tipi.
Vücudum ağır olduğu için sert zeminde belirli noktalara bası nedeniyle ağrılarım oluyordu.
Özellikle kalça kemiğinin yan kısımları.

Önceki mesajimda bahsettiğim üzere yazın visko sıcak etkisiyle çok yumuşar ve içine gömülürsünüz odada klima kesinlikle olmalı yok sabaha kadar size yapışır ve terden öldürür.

kışında tam tersi odada ısıtıcı yoksa yatak odun gibi oluyor üzerinde yatmak cesaret ister. Yatağın soğuğu vallahi böbrekleri çürütür o derece soğuk ve sert oluyor.

Kısacası odanızda iklimlendirme yapmıyorsanız bu yatağı tercih etmeyin.

Geri
Üst Alt