Oppo Realme Powerbank 2 İncelemesi

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
valla çocuk gibisin yok dedim niye biliyorsun telde hızlı sarj yazısı çıkmadı redmi de hızlı sarj yazsı gelmiyormuş simge işareti değişiyormuş
onuda öğrenmiş olduk farkı görünce hızlı sarj var dedim cihazın içini ben açtım gördüğüm hataları eksikleri yazdım
ben daha cihazı satın almadan içindeki pil tipini söyledim sen neyin davasını yapıyorsun anlamadım kimse cihazını içini açmak zorunda değil lehim tazeleme zorunlu bir işlem değil performans sorunu yaşayanlar lehim tazeler yada garantisi var deyip servise gönderebilir şimdi bunun bilinmecek bir tarafı yok bir tane çin işi kablo var onu usb girişine takıp kulanıyorsun c ye takıp sarj ediyorsun düşük akımlı sarj modu özelliğide var açtıktan sonra açma tuşuna iki kere art artda basınca düşük akım sarj modu devreye giriyor ....
Mesele sen haklısın ben haklısından çok, aceleci davranmış olman.
Yani bir ölç-tart, araştır emin ol öyle söyle değil mi?

Bir ürünü aldıktan sonra yanlış bilgilendirilip, beklentinin karşılanmaması hoşuna gider miydi?

B Çevrimdışı

birgecevakti

Yeni Üye
18 Şub 2021
38
39
Daha ufak olsun diyorsanız bu ürün de kampanyalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sarısı yokmuş hocam o da siyahmış

bu ürün de acaba polimer batarya mı yoksa iyon pil mi vardır.
özelliklerine göre iyi gibi fakat kullanıcı yorumu bulamadım..

B Çevrimdışı

birgecevakti

Yeni Üye
18 Şub 2021
38
39
yazıyorya dostum

Pil Kapasitesi10000 Milliamp Hours
Pil Hücre BileşimiLityum Polimer

sanırım boyut anlamında realme, intensonun iki katı gibi nasıl oluyor da bu kadar küçük olmasına rağmen aynı görevi görebiliyor. ?
realme sarıyı alsaydım amazondaki görsele bakıp görselde iki usb gösteriyor :) tek usb gelecekti :) amazon bilgilerine tam güvenemiyorum.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Yine aynı markanın 10 000 mah gücünde ancak fiyatı 900 (dokuz yüz) lira olan bir modeli de satışta Sadece bir tane kalmış O şanslı kişi aranıyor ::hihi

Ya satıcı hatalı yazdı ya da dediğin gibi şanslı 1 kişi bekliyor. :hihi

bulasık ile evde temizliyor galiba ilginc

Listeleme şartları ile ilgili bir şey... Detaylı bilmiyorum ama, ürün satışta olsun ama satılmasın mantığı ne işe yarıyorsa onun için yapılıyor.

Geri
Üst Alt