Oppo Realme Powerbank 2 İncelemesi

D Çevrimdışı

Dobarlan 

Yeni Üye
31 Eki 2020
29
Usb kablo takarken soket oynadı azcuk hepsi öyle ise ilk arıza usb çıkışından olacak power bankım sarj etmiyor vs vs diye gider ben power bank özelliği için almadım 10000 mAh tek parça batarya var herşeyde değerlendirilir 55 liraya içindeki pili alamazsın iyi alışveriş oldu benim açımdan
Ürünü daha sağlıklı kullanabilmek için içini açıp lehimlerini sağlamlaştırmayı tavsiye eder misiniz?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ürünü daha sağlıklı kullanabilmek için içini açıp lehimlerini sağlamlaştırmayı tavsiye eder misiniz?
Olabilir tabi ama tek etken o değil.
Konnektörün kalitesi, PCB'nin kalınlığı vs de etki eder buna.
Lehimler tazelenebilir tabi ama ürün garanti dışı kalır söktüğünüz için.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
elinizden geliyor ise kesinlikle tavsiye ederim sarı olanı da açmak zorunda kaldım onun lehimini de tazeledim ampere uygulaması 500ma 600ma gösteriyordu lehim tazeledikten sonra 1100ma 1340ma arası göstermeye daha stabil sarj etmeye başladı

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
elinizden geliyor ise kesinlikle tavsiye ederim sarı olanı da açmak zorunda kaldım onun lehimini de tazeledim ampere uygulaması 500ma 600ma gösteriyordu lehim tazeledikten sonra 1100ma 1340ma arası göstermeye daha stabil sarj etmeye başladı
Bence sen bir şeyleri yanlış yaptın ama ben ses etmiyorum. :hihi

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
456
34
Dünde bahsettim. Lehimden önce Ampere uygulamasından ölçtüğünüz zaman şarjiniz %99'du. 600ma göstermesi normal.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Dünde bahsettim. Lehimden önce Ampere uygulamasından ölçtüğünüz zaman şarjiniz %99'du. 600ma göstermesi normal.
İlk başta hızlı şarj yok sanırım da demişti. :kiskis
Oppo böyle bir hata yapmaz herhalde, ki yapmamış da gördüğümüz kadarıyla.

Evde 20.000'lik olmasa bir tane alırdım.
Şöyle diyeyim 20.000'liği tamamen bitirebilmiş değilim.
Kenarda duruyor acil durumlar vs. için. :hihi

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
456
34

:)
Aslında banada lazım değildi ama koyun sürüsü misali, uyduk sürüye ? illa lazım olur. Arabada falan bırakırım.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bence sen bir şeyleri yanlış yaptın ama ben ses etmiyorum. :hihi
ben hiç birşeyi yanlış yapmadım işçilk kötü PCB basit USB saşe sadece ayakları tutturacak kadar lehim var belli belirsiz lehim var acemi değilim kendi kablosu fazla kaliteli değil o hızlı sarj olmayan teli sarı birttürlü sarj etmedi hep sarjı kesti sarıyı da açtım lehimini tazeledim şimdi sıkıntı yok düzgün sarj ediyor 3 farklı tel 4 farklı kablo ile test ettikten sonra sarı power bank açtım şimdi güzel sarj ediyor 55 TL vermişik ürüne garantisi olsa ne olur olmasa garantiye yollamaya kalksa 30TL kargo ödersin uraştığına değmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki ürüne zarar vermeden kolayca açabildiniz mi?
yanlardan düz tornavidanın ucu ile kolay acılıyor birbirine geçmeli tırnaklı plastik iki tarafıda yan kısımlarını açınca biraz kuvvet uygulayıp ikiye ayırın ben zorlanmadan açtım

Moderatör tarafında düzenlendi:
heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
456
34
Benimde cihaz elime yeni ulaştı

Screenshot_2021-03-04-15-30-43-805_com.gombosdev.ampere.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

valla çocuk gibisin yok dedim niye biliyorsun telde hızlı sarj yazısı çıkmadı redmi de hızlı sarj yazsı gelmiyormuş simge işareti değişiyormuş
onuda öğrenmiş olduk farkı görünce hızlı sarj var dedim cihazın içini ben açtım gördüğüm hataları eksikleri yazdım
ben daha cihazı satın almadan içindeki pil tipini söyledim sen neyin davasını yapıyorsun anlamadım kimse cihazını içini açmak zorunda değil lehim tazeleme zorunlu bir işlem değil performans sorunu yaşayanlar lehim tazeler yada garantisi var deyip servise gönderebilir şimdi bunun bilinmecek bir tarafı yok bir tane çin işi kablo var onu usb girişine takıp kulanıyorsun c ye takıp sarj ediyorsun düşük akımlı sarj modu özelliğide var açtıktan sonra açma tuşuna iki kere art artda basınca düşük akım sarj modu devreye giriyor ....

Geri
Üst Alt