T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Adem Helvacı hocam mesajlara bakarsan ben özür dahi diledim yanlış anlaşılma var ise diye konuyu kapatalım uzamasın birbirimizi kırmayalım dedim böyle olacağını biliyordum özgür laf yetiştirmeye devam etti işine gelince son kullanıcı oluyor ben anlamam işine gelince prof oluyor espiri yapıyor sadece uyanıklık yapıyorlar karışan görüşen yok hileli bir durum var vs seni şöyle destekledim hoş değil kimseyle bir sorunum alıp veremediğim yok senide severim severek takip ederim özgürü sevdiğinide biliyorum beni anlamak istemeyeni bende anlamam herşey kaşılıklı ama sen bana tv den anlamıyorsun desen alınmam gücenmem doğrudur anlamıyorum işim o değil sen haklısın ama öyle dedin diye sana gönül koymam seninle laf yarıştırmam teknik bilgim yok okonuda ben duracağım yeri bilirim normalde kimseyle hır gür yapmam hayırlırlı bayramlar abi kendine iyi bak.Belki tavrınız tarzınız sürekli bu dur bilemiyorum lakin bahsi geçen arkadaşa yazdığınız üslupla bana mesaj yazsanız ben çok daha ağır cevaplar veririm size.
2 ürün inceleyip gelip burada fikir beyan edenlere veya anlamadığı konuda soru soranlara seviyesi düşük cevaplar yazmak gerçek bir forumculuk anlayışı değildir bana göre. Biz donanımhaberde dahi katlanmadık bunlara.
Sizinki blog yazarlığı. ''Ben yazdım oldu'' mantığı. Görüşünüze karşı görüş yazılamıyor mu burada? Eğer karşıt görüşleri yediremiyorsanız kendinize, Blog açın yazın kimse size cevap yazamasın.
Forum burası kardeşim, vatandaş senin fikrine karşı bir fikir sunmuş, sen ona karşı fikir sun, o sana yeniden 'O öyle değil böyle olması lazım'' desin ne oluyor ki bunları yazınca? Siz tezlerinizi sunun, dışarıdan okuyan kararını kendisi versin.
Ne siz burada ticari bir amaç güdüyorsunuz veya mal satmak gibi bir kaygınız var, ne de Aragorn un sizin ticari faaliyetinizi sekteye uğratmak gibi bir derdi var.
İmalı yazılar, laf sokma çabaları, karşılıklı alaycı gülmeler vs nereye kadar sessiz takip ederim dedim ama yeter yani 2 gündür anlamsız anlamsız giydirme mesajları hoş olmuyor.