Onvo TV Arayüz/Yazılım Çözüm Talep konusu

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
210
40
İyi günler dostlar
Onvo yazılım departmanı veya güncelleme ekibi her neyse bizi verem etmek için mücadele ediyor sanki.
Eski arayüz çok stabil pratik idi.
Yeni verdikleri güncelleme ile bug dolu ve stres yapsın diye aceleden direk güncelleme verilmiş. Piyasada yüzlerce TV box veya TV arayüzünden bir örnek almamışlar.

Bugün aradım MH yi sizden ricam artık çözüm bulun. TV güvenlik duvarı da kapalı kedimiz bir launcher arayüz yüklesek var sayılan izni verilmiyor. Sizden ricam çözüm bulun dedim yeni bir arayüz atın TV lere. TV box kadar olmasa da Google TV home gibi sade pratik olsun dedim. Ama benim gibi eminim yüzlerce binlerce kişi böyle eziyet çekiyor şu anda.

Onvo kullanan varsa ricam Onvo MH yi arayıp yeni yazılım arayüz güncelleme talebi açsın.

arkadaş madem tuhaf güncelleme atıyorsun bari TV lere engel koyma var sayılan seçeneğini aktif et.

Screenshot_2025-05-19-17-00-07-139_com.miui.gallery-edit.jpg
IMG_20250519_165832.jpg

Screenshot_2025-05-19-21-30-45-763_com.android.vending.jpg

İstediğimiz şöyle portlarında olduğu bir launcher olsun ve TV ye geçiş rahat olsun.

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

orhanyasar

Yeni Üye
28 Kas 2022
7
50
Projectivity launcher ile çözdüm ben onu yükleyince varsayılan başlatıcı yapıyorsunuz smart Tv tuşuna basınca soruyor yüklediğiniz de varsayılanı projectivity seçiyorsunuz

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
210
40
Projectivity launcher ile çözdüm ben onu yükleyince varsayılan başlatıcı yapıyorsunuz smart Tv tuşuna basınca soruyor yüklediğiniz de varsayılanı projectivity seçiyorsunuz
Maalesef şefim tam olarak var sayılan yapmıyor. TV aç kapa yapınca dahili arayüz geri geliyor. Ama dediğin gibi alternatif olarak en iyi launcher projectivy . Sonra emotn

Benim anlamadığım Onvo ekibi amacı nedir sağlam olan yazılımı bozuk buglu ve zor bir arayüz ile güncelleme vermesi. Ve portlar kısmını bile koymamış ekip. İçler acısı bir durum.

Bari erişebilir duvarını tam serbest bıraksınlar.

O Çevrimdışı

orhanyasar

Yeni Üye
28 Kas 2022
7
50
Maalesef şefim tam olarak var sayılan yapmıyor. TV aç kapa yapınca dahili arayüz geri geliyor. Ama dediğin gibi alternatif olarak en iyi launcher projectivy . Sonra emotn

Benim anlamadığım Onvo ekibi amacı nedir sağlam olan yazılımı bozuk buglu ve zor bir arayüz ile güncelleme vermesi. Ve portlar kısmını bile koymamış ekip. İçler acısı bir durum.

Bari erişebilir duvarını tam serbest bıraksınlar.
Bugjeager programı ile adb bağlantısı yapıp onvo başlatıcısını devre dışı bırakman gerekiyor araştırırsan nasıl yapıldığını bulursun ayrıca atvtools diye bir program var ip adresi ile bağlanıp onunlada devre dışı bırakabilirsin ama önce adb yi TV servis menüsünden açman lazım menü 6686 ile menüye girip debug bölümünden adb yi açabilirsin ama başka bir şeyle oynamanı önermem iki programda telefon için , yazılmlar zaten sıkıntılı olduğu için kısıtlı veriyorlar en ufak bir yanlışta TV servislik oluyor o yüzden açmazlar onları bu dediklerimi de çok dikkatli yapman lazım ama sakın ha onvo başlatıcısını silme sadece devre dışı bırak yoksa logoda kalır tv açılmaz

Son düzenleme:
Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
210
40
Bugjeager programı ile adb bağlantısı yapıp onvo başlatıcısını devre dışı bırakman gerekiyor araştırırsan nasıl yapıldığını bulursun ayrıca atvtools diye bir program var ip adresi ile bağlanıp onunlada devre dışı bırakabilirsin ama önce adb yi TV servis menüsünden açman lazım menü 6686 ile menüye girip debug bölümünden adb yi açabilirsin ama başka bir şeyle oynamanı önermem iki programda telefon için , yazılmlar zaten sıkıntılı olduğu için kısıtlı veriyorlar en ufak bir yanlışta TV servislik oluyor o yüzden açmazlar onları bu dediklerimi de çok dikkatli yapman lazım ama sakın ha onvo başlatıcısını silme sadece devre dışı bırak yoksa logoda kalır tv açılmaz
Teşekkürler şefim.

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
210
40
Şefim bujeager telefona yükledim
TV de ADB menüsü açtım
Telefonu TV ye nasıl bağlayacağız. Bulut mu yoksa wi-fi ile mi
Ve TVde de aynı bugjeager yüklü olacak mı.
Ayrıca TV nin dahili uygulama menüsüne giremiyorum nereden gireceğiz.
Aslında bir nevi root gibi root yapabilsek gerek yoktu bu debug ADB işlerine

Geri
Üst Alt