ONVO OV55F350 İADE MAĞDURİYETİ

Erdal47

Yeni Üye
Merhaba;

Ne yazık ki şahlanan ekonomimiz ve Uçuşa geçen Ülkemizin minicik yan etkileri bunlar.
Yapacağınız işlem gayet basit, hakkınızı yine alırsınız lakin uğraşmanız gerekecek.
Öncelikle hakem heyetine tüm süreci detaylı yazın ve yazdıklarınızı ispat eden belgelerin KOPYALARINI dilekçenize ekleyin, ücret iadesi değil ürün değişimi talep ettiğinizi belirtin zira bu karşı taraın dayatmasına değil sizin tercihinize göre şekil alması gereken bir süreç

Heyet sizi haklı bulduğunda kararı o SATICIYA tebliğ edin (Zaten satıcıdan şikayetçi olacaksınız)
Eğer gereğini yerine getirmezler ise bu sefer cebri İcra yoluna kadar gidebilme olanağınız var.
Sürecin uzun ve sıkıcı olduğunu bildikleri için bilerek bu şekilde davranıyorlar.

Lütfen yılmayın, geç olsun güç olsun ama mutlaka olsun.

Olsun ki bu ÇAKALLIK yapan firmalara da ders olsun.

O tv muhtemelen SATICI tarafından YENİDEN paketlenip satılmış zira kumanda o tv ye ait değil.
Adem bey, sizin videoları izledikten sonra onvo F950 almaya karar verdim. Evkur dan getirdiler. Kendim kurdum. Fakat ürünün ses ve görüntü kalitesini beğenmediğim için iade etmek istedim. Evkur servisten iade raporu olmadan alamam diyor. Servisi arıyorum arıza dışında bizim rapor verme yetkimiz yok diyor. Onvo müşteri hizmetlerini aradım satın aldığınız yer ile sorunu çözün diyor. Ne yapmam gerek.

Erdal47

Yeni Üye
Adem bey, sizin videoları izledikten sonra onvo F950 almaya karar verdim. Evkur dan getirdiler. Kendim kurdum. Fakat ürünün ses ve görüntü kalitesini beğenmediğim için iade etmek istedim. Evkur servisten iade raporu olmadan alamam diyor. Servisi arıyorum arıza dışında bizim rapor verme yetkimiz yok diyor. Onvo müşteri hizmetlerini aradım satın aldığınız yer ile sorunu çözün diyor. Ne yapmam gerek. Bu konuda yardımcı olacakmısınız?

Sota 

CSKN
Administrator
Adem bey, sizin videoları izledikten sonra onvo F950 almaya karar verdim. Evkur dan getirdiler. Kendim kurdum. Fakat ürünün ses ve görüntü kalitesini beğenmediğim için iade etmek istedim. Evkur servisten iade raporu olmadan alamam diyor. Servisi arıyorum arıza dışında bizim rapor verme yetkimiz yok diyor. Onvo müşteri hizmetlerini aradım satın aldığınız yer ile sorunu çözün diyor. Ne yapmam gerek. Bu konuda yardımcı olacakmısınız?
Erdal bey, firma bu aşamada topu taça atmaya çalışacaktır. Forum içi arama sistemini kullanırsanız marka özelinde çok fazla şikayet olduğunu görürsünüz. Zaman kaybetmeden konuyu tüketici hakem heyetine taşıyın.

Sota 

CSKN
Administrator
Erdal bey, firma bu aşamada topu taça atmaya çalışacaktır. Zaman kaybetmeden konuyu tüketici hakem heyetine taşıyın.

Sota 

CSKN
Administrator
onvonun serviside müşteri hizmetleride beş para etmez 10 günlük tvnin panelini bile bulamadılar yok dediler çıktılar işin içinden onvo pişmanlıktır.
Asıl soru şu olmalı. Bu kadar başarısız bir firma (ürün, hizmet kalitesi) pofpoflanarak kullanıcılara nasıl pazarlandı. Bu işi yapanların hiç mi suçu yok.!