Onvo OV50F900

B Çevrimdışı

Bilal47

Yeni Üye
12 Kas 2022
8
35
Merhaba 3 gün önce kurulumunu yaptığımız onvo ov50F900 serili model olan televizyonunun YouTube’de tv tanıtımını yapan, Adem Helvacı’nın önerisi ile satın aldım. Android işletim sisteminde arzu ettiğimiz uygulamalar olmadığı için apk olarak indirmeyi tercih ettik ve indirildiğimiz uygulamalar maalesef görüntü olarak aşağıda fotoğrafta da göründüğü gibi 1/3 ancak açılıyor. Müşteri hizmetleri ile görüşme sağladığımda aptoide tv apk uygulamasını e-posta olarak tarafıma paylaşıldı ve her istediğimiz uygulamanın bu uygulamanın içerisinde bulacağımızı ve yüklemeleri bu program tarafından yapılmasını beyanları üzerine uygulamayı kurduk ve istediğimiz uygulamaları tekrar yüklediğimizde aynı sorunla karşılaştık. Bu tv modelinden alıp bu tür sorunla karışılaşan oldu mu veya böyle bir sorunla karşılaştıysa bu sorunu çözebildiler acaba

8D74846D-9D24-4878-A337-211909A5EB2A.png

mi yardımcı olur musunuz?

B Çevrimdışı

Bilal47

Yeni Üye
12 Kas 2022
8
35
Hangi uygulamalarda yaşanıyor bu?
Merhaba; telegram,Chrome,apkpure uygulamaları yükleyince oluyor. Ayrıca birkaç tane uygulama yüklediğimde ise tv aşırı derecede donuyor ve ısınıyor vallahi bir anlam veremedim. Bu uygulama sorunu için bir çözüm var mı acaba?

O Çevrimdışı

ozkan37

Yeni Üye
21 Şub 2022
6
28
Kolay gelsin öncelikle telegram gibi uygulamalar mobil ile uyumludur yani mobil uyumlu bir uygulamayı tv ye yükleyip açamaya çalışırsanız bu hataları almanız normal chrome meselesine gelirsek bence gerek yok hemde tam tv uyumlu değil aptoide tv uygulamasında tam tv uyumlu tarayıcılar var

B Çevrimdışı

Bilal47

Yeni Üye
12 Kas 2022
8
35
Kolay gelsin öncelikle telegram gibi uygulamalar mobil ile uyumludur yani mobil uyumlu bir uygulamayı tv ye yükleyip açamaya çalışırsanız bu hataları almanız normal chrome meselesine gelirsek bence gerek yok hemde tam tv uyumlu değil aptoide tv uygulamasında tam tv uyumlu tarayıcılar var

Merhaba konuyu cevapladığınız için teşekkür ederim. Bu marka dışında ikinci android tv daha sahibim hatta android box’ım bile var. Anlattığınız gibi; İnstigram,tiktok,Twitter gibi uygulamamda mobil uyumludurlar ve bunları diğer televziyonuma normal ve Apk olarak yüklediğimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Chorome ve telegram dahi
yüklü sorunsuz kullanıyorum. Saygılar

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu konu tartışmaya açık zira bunlar üçüncü parti programlar ve her ürün, uygulama sürümüne ve yapısına göre değişir.
Bakın ikisi de Android 11 olan 2 tv üzerinde yaptığım kurulumda birisinde çalışırken diğerinde çalışmadı.
Android 9 olanda zaten çalışmıyor bu da uygulama destekleyicisi ile ilgili bir durum.

f1bc84759ab237b088.jpg

f28c5ec1da8502ab22.jpg

f32c06926b5e2ba42c.jpg

Bunlara ilaveten evdeki RealMe 4K stick üzerinde eşime tarif edip kurdurdum durum yine negatif, stick de neden çalışmadı eve gidince kontrol edeceğim.

Ayrıcai uygulamaları kurarken dahi bunların telefon için dizayn edilmiş uygulamalar olduğu zaten yazıyor yani bu durumu ürün ile ilgili AYIPLI MAL kısmında değerlendirmek konusu ilk yazdığım satırda olduğu gibi tartışmaya açıktır.

Geri
Üst Alt